Ultima actualizare: azi, 10:48

Locale

VIDEO. Râmă în laptele cumpărat de la un supermarket din Satu Mare

Un sătmărean a găsit o râmă în laptele cumpărat de la un supermarket din municipiul Satu Mare. Acesta împreună cu iubita lui au băut din lapte, după care, au observat o râmă în flacon și „puncte” negre sub capac.

Bărbatul a publicat imaginile pe o rețea de socializare dorind, astfel, să tragă un semnal de alarmă cu privire la calitatea laptelui.

„Prin această postare aș dori să trag un semnal de alarmă cu privire la calitatea laptelui de consum 3.5% de la Lidl marca Pilos lot: L5119 BBD:23.05.2023 pe care l-am achiziționat în data de 14 mai 2023 și l-am desfăcut în 17 mai, când am băut din el, după care prietena mea a observat prezența unei râme în flacon și unor “puncte” negre sub capac. Am depus reclamație la Comisariatul Pentru Protecția Consumatorilor Satu-Mare (probe pentru analize nu s-au preluat, doar ne-au cerut detalii)”, a scris bărbatul.

15 comentarii

  1. Unul Răspunde

    Acel lapte este ambalat de cateva zile cel putin.Nici o “rama” nu poate trai in acel recipient atatea zile.Dupa mine acest tanar doreste sa faca reclama prosta acestui magazin.

  2. H&R Răspunde

    Si n-a plătit râma? Vezi că o să mâncăm râme conform EU!

  3. Vlad Tepes Răspunde

    @Unul – da de unde ai tras concluzia ca rima era vie ?

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Altul care comentează așa să se bage în seamă! Așa de curiozitate te-ai uitat pe videoul atașat la articol??? După mine e știre fabricată.

    • Unul Răspunde

      TEPES, cand te-ai trezit ti-ai spalat ochii? 😎😁

  4. Vlad Tepes Răspunde

    Scuze !
    Am citit doar articolul , nu am vazut video !
    Imi retrag observatia !

  5. Gheorghe Răspunde

    Deja pe acest portal se pot scri orice enormitati,orice inchipuiri fara a se verifica veridicitatea reportajlui.Sunteti de toata jena…..cand o sa vedem si pestele viu iesit din radiatorul masinii dupa ce a fost umplut cu apa cumparata de la careva magazin din satmar.Apa imbuteliata bineinteles si vanduta de cei care ne vor morti cu milioanele??

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      @Gheorghe, 110% știre fake. Cine cunoaște cum respiră o râmă (se predă la școala generală) știe prea bine că o râmă nu poate rezista zile în apă sub nici o formă. Apoi cine stă slab cu cartea ăla pune botul la așa ceva. Inclusiv la știrea fake arhicunoscută a celor de la Evenimentul zilei când scriau că găina a născut pui vii. Numai se demonstrează încă odată legea lui Murphy cum că inteligența pe Pământ este constantă și cum noi ne înmulțim încontinuu rămâne din ce în ce mai puțin pe cap de locuitor.😨😱🥴😲

      • Mircea Covor Răspunde

        N-ai habar ce-i legea lui Murphy

        • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

          Ba da. Nu te băga unde nu-ți fierbe ciorba, bine? Am toate variantele acasă. Tu numai ai auzit că există. Dealtfel este axioma lui mr. Cole.
          Uite numai și numai pentru tine citez principiul lui Shaw tot din culegerea de legi Murphy:
          “-Construiește un sistem care poate fi folosit și de idioți. Numai idioții vor folosi.”
          No asta ești tu când comentezi aiurea.😲😱😵💩

          • Mircea Covor

            Ca tu esti mare inteligent

          • De aici înțelege fiecare ce vrea

            Față de tine sigur. Omul inteligent lasă de la el și nu -și consumă energia cu proști. Așa că bagă mare și te rog fii cât mai caraghios posibil. Măcar aici te bagă poate cineva în seamă. Că în rest …….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.