Ultima actualizare: azi, 19:37

Naţionale

A fost prins criminalul care a omorât doi bătrâni în propria casă. Și-a recunoscut faptele

Bărbatul din Timișoara care a ucis doi bătrâni în propria casă, miercuri dimineață, a fost prins de polițiști astazi, după doua zile de la crimă.

Potrivit Opinia Timișoarei, bărbatul îi știa pe cei doi bătrâni, locuind în trecut și el în același bloc. Acesta avea restanțe la întreținere în valoare de 2.000 lei. Administratoarea îi ceruse de mai multe ori să achite ce datoarea, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Cum a avut loc dubla crimă

Bărbatul a atacat-o pe femeie cu un cuţit, apoi pe soţul acesteia, până când cei doi au murit. Ulterior, a căutat banii încasaţi de administratoare, timp în care a fost surprins de nepotul victimelor. Potrivit Antena3 , cei doi bătrâni vorbeau la telefon cu un nepot stabilit în Germania, moment în care femeia a început să țipe spunând că cineva a intrat peste ei în casă. Apoi apelul a fost închis. De teamă, nepotul a sunat un alt nepot al celor doi care locuia în apropiere, pe care l-a trimis la apartamentul celor doi.

Tânărul a mers, a găsit ușa deschisă și pe ambii bătrâni înjunghiați, dar și pe criminal, care s-a năpustit asupra lui, Ulterior, criminalul a reușit să fugă.

Bărbatul a fost prins la două zile după crimă

Bărbatul se numește Alexandru A. M. și are 38 de ani.

”A fost depistat în zona Gării de Nord din Timișoara, se ascundea. Putem spune că prinderea lui se datorează și sprijinului cetățenilor, întrucât aceștia au sunat de nenumărate ori la serviciul de urgență 112, pentru a oferi informații când vedeau o persoană care semăna de bărbatul căutat de polițiști”, a declarat Aurora Voicilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș.

În urma audierilor, acesta a fost arestat preventiv. Vineri, bărbatul va fi dus în fața magistratilor de la Tribunalul Timișoara cu propunere de arestare preventivă pentru omor calificat.

Bărbatul și-a recunoscut faptele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.