Ultima actualizare: azi, 20:10

Locale

Acțiuni de dezinsecție împotriva țânțarilor, la Satu Mare

Au loc acțiuni de dezinsecție împotriva țânțarilor în municipiul Satu Mare, în perioada 26 – 30 iunie. În această dimineață, a avut loc o acțiune aeriană datorită condițiilor meteo favorabile.

Anunțul făcut de Primăria municipiului Satu Mare:

Stimați sătmăreni, între 26 și 30 iunie vor avea loc acțiuni de dezinsecție împotriva țânțarilor. Acțiunea aeriană va avea loc într-o zi în care condițiile meteo vor fi favorabile, între orele 19.30-21.30. Între orele 22.30-03.00 se va interveni la sol cu mijloace de pulverizare.  Produsele utilizate sunt avizate de Ministerul Sănătății. Crescătorii de albine sunt rugați ca în perioada amintită să ia toate măsurile în vederea protejării albinelor, respectiv scoaterea stupilor în afara ariei de stropire.

3 comentarii

  1. Dacus Răspunde

    Ar trebui trecut la chestii mai moderne.In tara vecina se imprastie materie biologica activa in zonele umede unde se inmultesc tantarii ,care in apa omoara doar larvele de tantari ,nimic altceva ,si nu este otravitor ….

  2. c4s Răspunde

    vai de voi acuma dati stirea 29.06.2023 ora 09:51 cand a fost vazut avionul utilitar toata dimineata. Prfesionisti ce naiba!!!

    • comentator Răspunde

      Oricum din cauza conditiilor meteo la aceea ora mult efect nu o sa aiba. Dar asa e cand lasi profesionistii p@lii sa se desfasoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.