Ultima actualizare: ieri, 16:48

Locale

Alertă! Deținut evadat de la lucru, căutat și în județul Satu Mare

Alertă după ce un deținut a evadat de la lucru. Tânărul este căutat și în județul Satu Mare de polițiști. El era condamnat pentru furt, iar după ce va fi prins va primi o pedeapsă mai mare decât cea pe care o avea de executat.

Deținutul, în vârstă de 25 de ani, a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare pentru infracțiunea de furt calificat, clasificat în regim semideschis. Alarma s-a dat în jurul orei 1:00, când tânărul a evadat dintr-un punct de lucru al Penitenciarului Timișoara. Autoritățile sunt în alertă în acest moment, au fost blocate căile de acces în direcțiile posibile de deplasare ale bărbatului și au fost instituite mai multe filtre ale polițiștilor în oraș. Șoferii sunt opriți, sunt întrebați de unde vin și unde se duc și le sunt verificate mașinile.

Deținutul este căutat și în județul Satu Mare, potrivit informațiilor PortalSM.

Alerta a fost dată și la frontieră, pentru ca oamenii legii să se asigure că bărbatul nu va încerca să părăsească țara. Sunt căutări în desfășurare pentru a-l găsi pe deținutul evadat din penitenciar.

Pentru orice informație cu privire la persoana în cauză, apelați numărul unic de urgență 112 sau Penitenciarul Timisoara, la numărul de telefon: 0256/200030, 0752.090.228.

 

Un comentariu

  1. H&R Răspunde

    La salariile astea de mizerie, nu mă mir! 🤣

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.