Ultima actualizare: ieri, 20:55

Locale

Amendă uriaşă pentru un restaurant din judeţul Satu Mare

Amendă uriaşă pentru un restaurant din judeţul Satu Mare. Inspectorii Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor au aplicat o amendă de 10.000 de lei pentru un restaurant din localitatea Carei pentru nerespectarea condițiilor generale de igienă privind întreținerea spațiilor de procesare și depozitare a produselor alimentare, a utilajelor și echipamentelor de lucru.

Instituţia anunţă, astăzi, printr-un comunicat de presă vor continua controalele care sunt realizate de către inspectorii de specialitate din domeniile siguranței alimentare. Se verifică produsele de origine animală și non animală cu respectarea strictă, a legislației sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor și a normelor stabilite de Autoritate Națională Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, respectarea cerințelor specifice programului HACCP, respectarea și realizarea programului de Autocontrol în unitățile de producție și procesare produse alimentare de origine animală și non animală.

Controalele vor continua pe raza localităților județului, precum și a tuturor zonelor de agrement, ștrandurilor și pensiunilor de pe raza județului. Acțiunea va cuprinde și restaurantele și sălile de evenimente, care mai organizează în perioadă următoare nunți, banchete, boteze, precum și alte evenimente, pentru a pre întimpina apariția unor episoade nedorite.

FOTO: Arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.