Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Droguri vândute pe reţele sociale la Satu Mare. Traficant prins cu “goz-uri şi agheasmă”

Droguri vândute pe reţele sociale la Satu Mare. Un bărbat din Satu Mare a fost condamnat, în această lună la 6 luni de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri, după ce a fost prins cu peste 400 de grame de droguri şi 10.000 de euro pe care nu îi putea justifica.

Potrivit informațiilor PortalSM, bărbatul a fost prins în urma unor percheziţii, având în autoturism 489,9 grame substanță care conține 3-CMC, iar din apartament a fost ridicată suma de 10.000 de euro și un telefon mobil.

În telefonul său au fost găsite 179 de mesaje pe reţele sociale, fotografii și apeluri audio realizate prin intermediul aplicațiilor WhatsApp și Messenger sau Snapchat, precum: ” Cat ai tras de nu poți dormi?”, ”Adu-mi și pungi”, ”Undei agheasma”, “Oare să ma ajuți cu ceva verde?”, ”Am nevoie de niște Goz. Mă poți ajuta oare?”.

În faţa anchetatorilor, bărbatul a recunoscut că s-a ocupat cu trafic de substanțe interzise în anul 2022, însă a abandonat această activitate. El a mai spus că substanțele găsite în mașina lui nu îi aparțin, ci le-a primit în scopul păstrării de la o persoană, fiind recompensat cu “marfă gratis.

După mai multe luni de proces, acesta a fost condamnat la 6 luni de închisoare cu suspendare.

11 comentarii

  1. Sile Răspunde

    Felicitari JUSTITIA ROMANA!

  2. Om Răspunde

    Cu suspendare…Pffff… Legile astea is de rahat. Cum cu suspendare??? De la Justitie se ,,impute” tot in tara asta.

  3. Sâca Răspunde

    O incurajare a infractorilor…. pe scurt..

  4. Gerula Răspunde

    Este o firma de avocatura din Satu Mare care posteaza pe Fbook “realizarile” lor, asta este una dintre ele. Cum pana mea pt trafic de droguri sa ii dai 6 luni cu suspendare, Bravo justitia romana, nu degeaba la noi legile sunt facute de catre hoti pentru hoti…

  5. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Aș avea o remarcă foarte scurtă. Cred că acum pe toți enoriașii care și-au sunat popa pentru niscaiva aghiasmă pentru home delivery le trec toate apele. E ceva și asta. Amin. 🤔😉🥴🙏🏼

    • Om Răspunde

      Mda, trebuia să apară un prost care să abereze.

      • 🤔🤔🤔 Răspunde

        Sigur. Doar că tu ți-ai ales numele greșit. Tu nu ești om, ești oaie. Așa de închistat ești frate că nu recunoști o glumă chiar dacă e însoțit și de emoticoane???😱🤣 Bine, sigur vei zice că nu se glumește cu așa ceva. Doar că vezi tu nu eu am adus atingere subiectului ci acei drogați care tocmai așa au găsit să numească gozul lor de tras pe nas. Așa că te rog frumos ocupă-te urgent de educarea lor și lasă-mă în pace.

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Agheasma popilor e tax free, si nu intra sub legile lumesti. Ei pot trafica orice…agheasma, lumanari, smirna etc

  6. Bibi Răspunde

    Simbrii, pensii speciale si “cu suspendare” atâta pot și știu magistrații. NESIMȚIȚILOR SĂ VĂ PICE NĂRILE ÎN KKT!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.