Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

FOTO. Deputatul Adrian Cozma: ,,Proiectele pentru Satu Mare merg înainte!”

Deputatul Adrian Cozma a avut întâlniri cu mai mulți miniștri din Guvernul României, iar aceștia din urmă au dat asigurări că ,,proiectele pentru Satu Mare merg înainte”. ,,Politica noastră este să facem lucruri bune pentru județul nostru”, a spus deputatul Cozma.

Redăm, mai jos, mesajul transmis de deputatul Adrian Cozma:

,,Proiectele pentru Satu Mare merg înainte! Am avut discuții bune la ministerele dezvoltării, la mediu și educație și am reușit să obținem garanții de la colegii noștri ministri în privința proiectelor pe care Guvernul României le susține în județul nostru. Mulțumesc doamnei Ligia Deca, domnilor Adrian Ioan Veștea și Mircea Fechet pentru susținere. Politica noastră despre asta este, să facem lucruri bune pentru județul nostru”.

18 comentarii

  1. c-block Răspunde

    Acum mai lipsea ca s-a scoți și pe aia că tu dai banii! Dar cu prețul la carburanți cât să mai așteptăm???? Că dacă pe toate le faci la fel mai bine lasă pe altul s-o facă că din ce se pare tu ești deja obosit.

  2. kati Răspunde

    Cind va hotărî ministra educației să comasese I S Județene și acei bani să fie pentru masă caldă la copii
    Verificările la sală a cadrelor didactice se poate face și din Buzău!

  3. vasile Răspunde

    Coica mergea la sediul PSD Bucuresti facea poze cu premierul Ponta si acasa vorbea de investitii marete care nu s au realizat niciodata. C am asta faci tu acuma. PENIBIL

  4. desmaplan Răspunde

    Kozma, penibil mai SUNTETI!!!

  5. kati Răspunde

    Pregătirea profesională a cadrelor didactice și definitivatele ar trebui de preluat de Universități
    Este inadmisibil ca așa ziși inspectori să calce în picioare cadrele didactice care poate sînt sub pregătirea celora pe care îi verifică
    Platforma online este implementată de C E C C A R de peste trei ani și este foarte bine funcțională și poate comasa în curs în același timp judete ca SV MM CV HG SM BH IL DV AR TM ETC, cursuri ținute de super profesioniști universitari

  6. SupoziTHOR Răspunde

    No, am belit poola!
    Dacă și-a băgat supozitorul coada, sigur pierdem bani!

  7. Gerula Răspunde

    Da finu, ala din dreapta, ala ce treaba are ? Ce il recomanda ? “vocea si talentul” ?

  8. 😐 Răspunde

    Deci nu stiu cine sunt cei 4 indivizi din poza,dar vreau sa spun ca doar cel cu cravata pare mai serios,macar dupa imbracaminte……restul sunt imbracati jenant,pescari.

  9. Gaozari Răspunde

    Uite putorile unu in stanga cozma si altu in dreapta valer, ba asaputori si i competenti de oameni n am vazut, bai nu faceti nk pt orasu asta, cozma bate din gura, valer face videouri prin bm, mare secretar de stat la. Mediu fara atributii in fisa postului, portal cereti fisa poatului si prezentati o sa vedem si noi ce atributii au acesti doi besiti

  10. radical2 Răspunde

    Bate si asta din gura sa nu taca :))). Cum pl ajung asa oameni sa gestioneze banii oamenilor? Asta e submediocru.

    • c-block Răspunde

      Asta ca să-ți fie cât mai clar. El nu gestionează bani publici. El trăiește cu impresia că poate face și drege. Încearcă să se bage în seamă doar. Pentru cei care îl vor mai vota numai să vă aduceți aminte de promisiunea sa de acum doi ani cu prețurile la carburanți. Toată lumea știa că bate câmpii dar nimeni nu l-a obligat să spună ce a promis. Singur s-a autopropus. Iar în cazul de față e ceva similar. Cam atâta credibilitate.

      • radical2 Răspunde

        din cate stiu e deputat, nu? deci rahatul asta tot decide ce se intampla cu banii. Participa la dezbateri si voteaza. Problema e ca pentru pregatirea lui, este prea mult.

        • c-block Răspunde

          Dar nu gestionează fonduri. El stă cuminte și ridică mâna când e vorba de vot. Cei care decid care-i treaba cu banul public sunt cei de prin ministere sau cei de prin companii. El se crede mare important în învârteli. Serios am dubii față de tine dacă știi cam cum funcționează treburile. Pentru că dacă dai crezare inepțiilor unora atunci cam asta ar fi motivul că stăm cum atăm. Data viitoare ne va rezolva răsăritul Soarelui sau încălzirea globală? Că îl văd în stare. Deja am vorbit nemeritat de mult pe marginea persoanei.

  11. Beny Kira Răspunde

    Preturile.la carburanti au scăzut din cauza lui Adrian Cozma

    • c-block Răspunde

      Știi că ești haios???? Mi-ai înseninat ziua. Mai spune te rog astfel de bancuri nesărate că poate măcar copiii de la grădiniță (eventual) te cred. Dar de bursa ad-hoc la cereale de ce nu pomenești?

      • Alin Răspunde

        Primarul din Socond, șarpele Cornea ,abia așteaptă să calce Cozma strâmb că îl și strivește, călare pe calul său le nume Pegas, care suflă flăcări pe nări se suie pe ei ca in corcoduș…. țineți aproape,nici nu știți ce pierdeți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.