Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

FOTO. Extinderea și modernizarea UPU avansează. ,,Va fi una dintre cele mai performante din țară”

Avansează lucrările de extindere și reabilitare a Unității de Primiri Urgențe (UPU). Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare și vicepreședintele Oliviu Buzgău au discutat astăzi cu reprezentanții constructorului, la fața locului, despre stadiul lucrărilor.

Clădirea UPU se extinde cu un nou corp care va avea o suprafață de aproximativ 380 de metri pătrați, în timp ce spațiul existent se află în plin proces de reabilitare. După terminarea lucrărilor, UPU Satu Mare va avea spații separate pentru urgențele pediatrice. Va fi asigurată astfel o calitate mai bună a actului medical, iar timpii de așteptare pentru examinare vor fi reduși considerabil. Mai mult decât atât, după extindere și modernizare, spațiile UPU vor fi dotate cu echipamente medicale în valoare de aproape 3 milioane de lei. Vom achiziționa un CT performant și alte echipamente de investigații și diagnostic, adaptate nevoilor specifice urgențelor medicale.

Pataki Csaba a afirmat că după încheierea lucrărilor, județul Satu Mare va avea una dintre cele mai performante unități de primire urgențe din țară.

,,Extinderea și modernizarea UPU reprezintă una dintre cele mai importante etape în modernizarea sistemului de sănătate din județul Satu Mare. Ne dorim să transformăm această unitate în una dintre cele mai performante din țară. Totodată, doresc să le mulțumesc pacienților și aparținătorilor pentru răbdarea și înțelegerea de care dau dovadă față de micile inconveniente care apar în perioada lucrărilor”.

 

6 comentarii

  1. Feri Poker Răspunde

    Pataki-„Satu Mare va avea una dintre cele mai performante unități de primiri urgențe din țară”. Ok,dar doctorii ??!!!Pentru ca si tiganul si-a facut palat,si dupa ce la terminat a “cazat” caii in el.

    • Adi Răspunde

      Ce mai caută acel director incompetent in imagine , mor tineri la upu și acești indivizi sunt în funcție . În ce țară trăim , ce mai avem de indurat , chiar suntem niște oameni fără principii ?
      Cum să mai susții în funcția de manager
      al spitalului asemenea specimene asupra cărora planează mari semne de întrebare, cu examene trucate pentru asistente , achiziții dubioase și multiple hoții și amantlacuri .

  2. Profu Răspunde

    Le asigura condiții personalului medical,să ia mai multă șpagă.
    Satu Mare este fruntaș la acest capitol.

    • Gheorghe Răspunde

      Rahatule, spune câți sunt anchetați pentru șpagă! De vorbit vorbesc toți idioții dar nimeni nu are dovezi

      • sistemul șchiop-olog Răspunde

        În momentul în care folosești astfel de epitete te caracterizezi (de fapt te descalifici) singur. În rest nici nu merită să-ți răspundă omul. Se vede de la o poștă că ești printre ăia puținii norocoși care au scăpat (încă) de binefacerile sistemului. Apoi în timp vei constatat singur ce și cum. Pentru că vezi tu parfumându-i nu-i forțezi să presteze muncă de calitate. Apoi din obișnuință când e ceva inclusiv pe cei din branșă, pe semenii speciali îi servesc la fel! Pentru că nu sunt în stare de altceva! Ești noaptea minții.

  3. radical2 Răspunde

    tara de chirpici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.