Ultima actualizare: azi, 19:43

Locale

FOTO. Șoferiță de 21 de ani, vinovată pentru accidentul de pe DN19. Impact între trei mașini

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare a dat publicității primele concluzii în cazul accidentului în lanț, produs duminică după-masa, 4 iunie, pe Drumul Național 19, în județul Satu Mare.

Ce spune Poliția:

,,La data de 4 iunie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Moftin. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că o tânără, de 21 de ani, din Satu Mare, aflată la volanul unui autoturism nu ar fi păstrat distanța regulamentară în mers, față de autoturismul care se deplasa înaintea sa, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, autoturismul condus de un bărbat, de 30 de ani, din Căuaș, a fost proiectat într-un alt autoturism, condus de un tânăr, de 25 de ani, din Carei. În urma evenimentului rutier, tânăra aflată la volanul primului autoturism, a fost transportată la spital, în vederea primirii de îngrijiri medicale. Verificările în cauză continuă în dosarul penal întocmit, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”.

Ce spun pompierii:

,,Accident între trei autovehicule pe DN19, între localitățile Păulean și Moftinu Mic. Au intervenit Detașamentul de Pompieri Carei cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru sablare carosabil și un echipaj de prim-ajutor care a acordat îngrijiri medicale unei persoane de sex feminin, care a acuzat dureri la braț”, a informat ISU Satu Mare.


Un comentariu

  1. b Răspunde

    Pana la 25 de ani poate gresi cat vrea, dar daca ii bagi paiu in ochi, ca nu are voie, intra intr-o zona fara curaj, de frica.Si asa cred ca greu o sa- si revina la ce satrapi de oameni sunt acum.saraca, vorba lui mihai mihaita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.