Ultima actualizare: azi, 15:48

Locale

Drumuri distruse după un raliu în zona Careiului. Autorităţile au început să le repare

ACTUALIZARE. Organizatorii raliului reacționează. Drumurile distruse în zona Careiului după etapa de Rally Raid ce a avut loc weekendul trecut intră în reparație. Așa se procedează în fiecare an, spun organizatorii, care au transmis un mesaj proprietarilor de terenuri.

Organizatorii raliului ce a avut loc în perioada 8-10 iunie, în zona Careiului, au pornit cu utilaje pentru a nivela drumurile distruse la finalul competiției automobilistice. Ei le transmit proprietarilor de terenuri să-i contacteze pentru a rezolva situațiile neplăcute apărute în urma evenimentului.

De asemenea, organizatorii au precizat că în fiecare an, după fiecare ediție a raliului, se repară drumurile distruse și se despăgubesc culturile afectate, iar întreaga procedură durează câteva zile.

Evenimentul automobilistic Rally Raid a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, iar oamenii din zonă sunt supăraţi: ,,Localnicii rămân cu urmările. Cine va repara drumurile?”

Redăm, mai jos, mesajul transmis de un sătmărean:

,,În perioada 8-10 iunie s-a desfășurat raliul Rally Raid în zona Careiului, un eveniment bun pentru participanți, dar localnicii rămân cu urmările: Drumuri impracticabile pentru mașinile mici, cine le va repara? Din experiența anilor anteriori, vă spun că nimeni! Încălcarea dreptului la proprietate: mașinile trec pe drumurile aflate pe terenuri private. Natura 2000! Există aprobări? Animalelor le-a fost perturbat habitatul”, este mesajul transmis de un sătmărean, pentru PortalSM.

3 comentarii

  1. Silaghi Felicia Lucia Răspunde

    Upsss… Organizatoorii raliului sa puna mana la treaba, asta zic.

  2. Satmarean 1 Răspunde

    Distractia unora….paguba altora. Sa-i traga localnicii de urechi pe cei care au aprobat asa ceva si pe viitor sa-si ia masurile de protectie din timp.

  3. Marius Groza Răspunde

    Bine a facut primarul din Satu Mare că i-a fugărit din oraș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.