Ultima actualizare: azi, 22:09

Locale

FOTOGALERIE. Ziua Drapelului Național, sărbătorită la Satu Mare!

Ziua Drapelului Național este sărbătorită în municipiul Satu Mare, în aceste momente! Manifestările au început, însă, duminică, 25 iunie, atunci când a avut loc coborârea drapelului național, după care a fost sfințit, luni, la ora 10.45, la Catedrala ”Adormirea Maicii Domnului”.

Ulterior, detașamentul de militari a însoțit, în marș, drapelul pe traseul Catedrala ”Adormirea Maicii Domnului”- B-dul 1 Decembrie 1918 – Pasajul Corneliu Coposu- catargul de pe platoul din Centru Nou. A avut loc, apoi, întâmpinarea oficialităților, alocuțiuni, primirea Drapelului României și înălțarea pe catarg a tricolorului.

Manifestarea se va încheia cu un moment artistic susținut de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare, după care va avea loc defilarea gărzii de onoare.

3 comentarii

  1. HHH Răspunde

    Drapel adevarat in Szatmárnémeti era r. a . v.

  2. satmarean Răspunde

    Garda drapelului pompieri-7 militari. 4 nu au vazut un incendiu in viata lor, 3 de soarici de birou si unul angajat in pandemie. Bomboana de pe coliva, nr 5 apt limitat cu probleme psihice. Fruncea pompierilor, nu gasiti personal integru pentru garda drapelului din 350 de militari, femei si barbati? Aaa, am uitat femeile sunt hartuite inca de actualul adjunct, fost inspector sef!

    • 😰😰😰 Răspunde

      Nu-i cunosc dar din experiență știu că este probabil foarte adevărat ce zici, sau cel puțin parțial. Iar dacă ar fi de protejat ceva drapel național cred că ar fi primii care și-ar lua tălpășița, dar asta cu viteza hipersonică! Încă de la Revoluție am aflat cum se schimbă tabăra în 2 secunde iar cei mai mari lângăi comuniști cum devin brusc cei mai cei revoluționari! Îmi doresc totuși să nu avem dreptate, nici tu, nici eu. Asta spre binele țării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.