Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Ginere înjunghiat de socru. Scapă de închisoare pentru că a fost iertat

Un bărbat de 60 de ani din Negrești Oaș și-a înjunghiat ginerele pe fondul consumul de alcool, după care a încercat să își taie venele. Acesta a fost iertat de ginere și a scăpat de închisoare.

Potrivit informațiilor PortalSM, în data de 22.01.2023 în jurul orelor 14.00 bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice, iar la un moment dar și-a înjunghiat ginerele, cu care conviețuiește la același domiciliu. Acesta i-a aplicat o lovitură cu cuțitul în spate, apoi a mai încercat să îl lovească cu cuțitul. Ginerele a ridicat mâinile pentru a se apăra, a fost tăiat în antebrațul stâng, apoi a reușit să fugă în stradă, urmărit de socrul lui care avea un cuțit în mână. Ginerele a încercat să se apere cu o bâtă de lemn pe care a luat-o de pe gard și cu care l-a lovit pe socru pentru a înceta să îl urmărească.

După acest incident socrul s-a întors pe terasa casei și cu același cuțit cu care și-a înjunghiat ginerele a încercat să își taie venele de la mâini.

La faţa locului au ajuns ehcipaje de poliţie şi ambulanţă. Socrul a fost reţinut şi arestat preventiv. Cu toate că în urma agresiunii ginerele a suferit leziuni traumatice ce necesită 14-16 zile de îngrijiri medicale, ginerele și-a retras plângerea împotriva socrului, care a fost eliberat din arest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.