Ultima actualizare: ieri, 22:09

Locale

Mesajul unei mame din Satu Mare pentru medicul ce i-a operat de urgență copilul în vârstă de 6 ani

O mămică a ajuns la spital cu copilul în vârstă de șase ani care avea două tăieturi „urâte” la picior. Femeia a rămas impresionată de profesionalismul și dedicarea medicului chirurg Andreica Alexandru, motiv pentru care a postat pe o rețea de socializare un mesaj prin care dorește să îi mulțumească și să îl dea ca exemplu.

Inițial, mama nu și-a amintit numele medicului, postând pe internet mesajul în speranța că, astfel, va ajunge mesajul la el. La puțin timp după ce a scris mesajul, fiica medicului a văzut și a știut imediat că este vorba despre tatăl ei, medicul confirmând intervenția despre care a scris mama.

„Aș vrea din suflet sa multumesc domnului doctor chirurg (din păcate nu ii știu numele) care a fost de garda astăzi în jurul orei 20:00 la spitalul din Carei. Pentru profesionalism, pentru felul în care a mi-a tratat băiatul de 6 ani care a ajuns cu două tăieturi foarte urate la picior, pentru felul în care a vorbit cu el, i-a explicat fiecare procedura ce urmeaza (fiind nevoie de cusaturi). pentru răbdare și pentru tot. Sper sa existe cineva care sa ii transmită domnului doctor sincere mulțumiri.

Felicitări! Domnule doctor, sunteți un exemplu. Doamne ajuta și multa sănătate”, este mesajul mamei.

Medicul este cunoscut ca fiind un om dedicat meseriei sale, iubitor de oameni.

„Fiind așa speriat băiețelul, i-a explicat fiecare procedura în parte sa nu fie speriat deloc sau sa simtă durerea aceea mare. Își iubește meseria și oamenii să-i facă bine, și copiii, animalele”, a transmis fiica medicului.

5 comentarii

  1. Kuka Răspunde

    Doresc și eu, pe această cale, să mulțumesc agricultorilor care se trezesc cu noaptea în cap pentru a cultiva grâul, morarului care macină grâul și face faină, brutarului care coace pâinea, transportatorului care transportă marfa la magazin, vânzătoarei pentru… Pul@ mea!
    Mulțumesc tuturor pentru ceea ce faceți zilnic!
    Mă cac în gâtul tuturor celor care simt nevoia să mulțumească cuiva pentru că își face treaba pentru care ia salariul lunar!
    Un călduros alupigus!

  2. România bolnavă Răspunde

    Auziți? Poate mâine se trezește Electrica și bagă ceva grevă și ei că e la modă acum. Că dacă medicii vor să facă grevă sau ceferiștii că zic că sunt prea prost plătiți pentru nemunca și delăsarea cronică! Mă mir că poșta încă nu a ieșit cu vociferări pe stradă. Că este printre cele mai prost conduse societăți de stat din țară. Apoi să văd cum ne vom descurca fără curent. Pentru ăștia toți care vă visați eroi. Vineri când am zi de dus gunoiul voi aștepta pe cei doi țigani lângă pubelă cu câte o diplomă. Eventual câte o coroniță pe cap și o poză selfie de dat la ziare? Ce ziceți de asta?
    PS. Este un caz absolut normal în care medicul și-a făcut datoria. Este o situație absolut normală într-o țară-manea absolut dată peste cap. Sincer mă bucur că în haosul ăsta general încă mai avem pe ici-colo și medici de medici. Felicitări. Dar într-o țară normală asta nu e subiect de articol de ziar.

  3. Satmareanul Răspunde

    Salut, Din câte știu eu a spune un simplu mulțumesc este un gest de omenie și de bun simt aplicabil oricăror oameni care aparțin unei națiuni civilizate. La ce comentarii sunt pe acest portal demonstrează ca suntem departe de lumea civilizata. O zi buna!

    • România bolnavă Răspunde

      Atunci spune asta te rog autorului acestui material că de o vreme pe unii îi mănâncă undeva să se tot justifice față de muritorii de rând. Sunt perfect de acord cu ce ai spus. Oricum mă bucur că mai sunt cadre medicale care cunosc și practică empatia. De multe ori poate face diferența. “Știrea” asta ar trebui să fie ceva ce face parte din capitolul normalitate într-o țară europeană.

    • Kuka Răspunde

      Salut sătmărene!
      Mulțumești omului în persoană, nu te pui să ridici osanale! Azi-mâine îl beatificăm doar pentru simplul fapt că și-a făcut datoria!
      Ar fi OK dacă făcea ceva extraordinar, ieșit din comun, dar nu când cineva își face treaba pentru care este plătit!
      În rest, mă doare-n părți de părerea personală a oricui!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.