Ultima actualizare: azi, 14:52

Locale

Ministrul Justiției, invitat să vadă gândacii și șobolanii în Penitenciarul Satu Mare

Noul ministru al Justiției, Alina Gorghiu, a fost invitat să vadă ,,gândacii și șobolanii din Penitenciarul Satu Mare”. Invitația a fost făcută de Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor.

,,Mă voi strădui să ies din minister cât de mult se poate pentru a vedea la faţa locului (…) ce se întâmplă în penitenciarele din România, (…) dacă nu vom reuşi să îmbunătăţim condiţiile din penitenciare. (…) Ca atare, voi încerca să ies din minister şi să văd la faţa locului toate aceste lucruri. E nevoie de investiţii, e nevoie de recrutare de resursă umană cât se poate de profesionistă şi va fi nevoie de foarte mult dialog cu asociaţiile profesionale, cu cei din sistem”, a declarat ministrul Alina Gorghiu.

Prima declarație a noului ministru al Justiției referitoare la penitenciare nu a rămas fără reacție: ,,Alegeți Penitenciarul Satu Mare, dar aveți grijă la ploșnițe, gândaci și șobolani!”

,,O invităm pe doamna ministru în Penitenciarul Satu Mare să vadă care sunt condițiile în care lucrează polițiștii de penitenciare, printre ploșnițe, gândaci și șobolani. Avem poze și filmulețe din penitenciar cu ploșnițe și gândaci colectați “de la firul ierbii”, direct de pe secțiile de deținere, din birourile polițiștilor de penitenciare. Le vom arăta doamnei ministru direct sau indirect, prin intermediul mass-mediei. Depinde de domnia sa cum vrea să vadă ce se întâmplă în penitenciarele României”, au transmis reprezentanții Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor.

3 comentarii

  1. Soso Răspunde

    No..da unde-s pozele cu sobolanii?

  2. kati Răspunde

    De cîți ani s-au promis penitenciare noi în toată țara?
    UNDE -S?

  3. Vulpea bi-polara Răspunde

    Si acasa traiesc politatii de penitenciar in asa jeg, sau doar la job sunt asa de gospodari?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.