Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Peste 1.000 de rable din judeţ pot fi casate prin programul Rabla Local

Peste 1.000 de maşini vechi pot fi scoase din circulaţie în 19 comune din judeţul Satu Mare prin programul Rabla Local. Secretarul de stat în Ministerul Mediului, Valer Beşeni, a anunţat astăzi, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul PNL că din cele 20 de primării care au depus solicitări prin acest program, una singură a fost respinsă, cea de la Culciu, deoarece a fost depăşit termenul de depunere.

Bugetul total la nivel naţional pentru acest program este de 240 de milioane de lei, şi va permite casarea a aproximativ 100.000 de autovehicule uzate.

Un detaliu important este faptul că prin acest program nu se impune obligativitatea achiziționării unui autovehicul nou, beneficiarul primeşte un voucher de 3.000 lei din care contribuţia Administraţiei Fondului de Mediu este de 80% şi a primăriilor de 20%.

Lista cu primăriile şi cu numărul autoturismelor o puteţi găsi aici: satu_mare_-_rabla_local[2]

14 comentarii

  1. Tzepes Răspunde

    Parlamentari se accepta la rabla 2023?

  2. Beșinel Răspunde

    Ți o dat și tie sa mănânci anomalie ce ești !!
    Monument de nesimțire in trafic sau pe unde calci!!
    Ma mir cum vă răbda pământul ?ca noi fraieri va înghițim !

  3. Tzepes Răspunde

    Bă! Escrement analfabet, învață să scrii.

  4. Tzepes Răspunde

    🖕🦵🤧

    • @Tzepes Răspunde

      Felicitări pentru reacția ta! Ai descoperit emoticoanele deci ești liniștit că nu poți scrie nimic incorect? Măi Driopithecus proconsuli! Dacă faci pe proful cu altul sau alții măcar îngrijește-te că ce ai scris este scris corect! Altfel vezi ce pățești! Mai jos ceva lectură numai pentru tine despre neamurile tale.
      https://en.wikipedia.org/wiki/Dryopithecus

      • Alin Răspunde

        Valerică…vezi că azi la ziua IEI ai cam fost absent la discurs,deși este secretar de stat pusă de nasul tau Adrian Cozma,erați pe scena cu toți atârnătorii nasului tău Cozma și tu erai ce-l m-ai mare dintre ei la funcție ….că la discurs și atitudine ești ce-l mai prost,din cate am văzut….avea alte așteptări de la tine,că ești secretar de stat….dar se pare că ai dat dovadă încă o dată că ești prost va noaptea și nu ai capacitatea să porți o discuție în public și nici nu ești curios atâta timp cât îl ai în spate pe Nașul Cozma care te tine!.

  5. ecologist Răspunde

    Așa mare efect nu văd să aibă. Că din 19 UAT-uri pomenite nu este nici un oraș sau municipiu și 9 UAT-uri sunt din Oaș. Poate celelalte comune nu au dorit dar e prea evidentă treaba. Tare mi-e că acum vor apărea fel de fel de mașini achiziționate la 500 euro bucata numai să capete banii ăia pomeniți cu Rabla. Bineînțeles mașini achiziționate relativ recent și nu din ăia care circulă pe la noi de ani de zile. Că sunt destule și din alea. Indiferent inițiativa tot e spre bine. Aștept continuarea că astea 1000 de mașini e fix zero la câte jafuri de tigăi
    reșapate mai rulează pe la noi.

  6. Tzepes Răspunde

    Măi belitor de 🖕, vezi că ai început să mănânci kkt, kkt-ule cu ochi ce ești!

    • @Tzepes Răspunde

      Asistăm la momentul artistic în care neinteligență refulează dar noi ne credem mari inteligenți și formatori de opinie??? Mă mai dă-l încolo! Este momentul clasic al trollului care ar trebui blocat. Că dacă stăm și ne gândim cu tine sau fără tine tot un drac este. Așa că mai bine fără tine. Dar măcar ți-ai aflat neamurile alea care puțin mai demult au coborât din cocotier? 🤮

  7. 🖕 Răspunde

    🖕🖕🖕

    • @Tzepes Răspunde

      Bagă deștu’ undeva la siguranță până îl mai ai. Recomand fundul tău. Apoi poți și suge. Ești de un infantilism debordant.

  8. 😝 Răspunde

    Marș mă, boratura blenoragica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.