Ultima actualizare: ieri, 19:54

Locale

Pieton luat pe capotă în Baia Mare de o șoferiță din Satu Mare! Victima, dusă cu forța la spital

O șoferiță din județul Satu Mare a luat un pieton pe capotă, miercuri seara, în municipiul Baia Mare. Pietonul a traversat strada prin loc nepermis, astfel că șoferița nu a mai apucat să frâneze la timp și l-a luat pe bărbat pe capotă, după care acesta a fost proiectat pe șosea, lovindu-se la cap. 

Un echipaj SMURD și mai multe echipaje ale Poliției Rutiere au ajuns la fața locului. Victima a fost preluată de echipajul SMURD, însă la un moment dat acesta a sărit de pe targă și a coborât din ambulanță vrând să plece, potrivit Vasile Dale.ro. La un moment, bărbatului i s-a făcut rău și a căzut, fiind apoi preluat de medici pentru a doua oară, însă acesta s-a opus și de data această. Bărbatul nu s-a lăsat convins nici de familie să meargă la spital, așa că a fost necesară intervenția jandarmilor pentru a îl urca pe bărbat cu forța în ambulanță. De asemenea, un polițist și un jandarm au stat alături de paramedici în ambulanță pe toată perioada transportului pentru a preîntâmpina evenimente nedorite, mai precizează sursa citată.

Șoferița din Satu Mare a fost testată de polițiști, rezultatul fiind negativ. S-a deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Foto: Vasile Dale.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.