Ultima actualizare: azi, 16:48

Locale

Polițist din Satu Mare lovit cu pumnul în faţă şi ameninţat cu moartea, în spital

Un polițist sătmărean a fost agresat și amenințat cu moartea de un bărbat beat. Bărbatul a fost oprit în trafic de polițiști, iar ulterior a fost dus la spital pentru a i se recolta probe. Individul a refuzat, apoi l-a lovit pe polițist și l-a amenințat cu moartea.

Potrivit informațiilor PoratlSM, în luna februarie a acestui an, un echipaj de poliție a oprit o mașină în trafic pentru un control rutier, pe o stradă din Negreşti Oaş. Pentru că șoferul emana un puternic miros de alcool, echipajul i-a solicitat să efectueze o testare cu aparatul alcooltest. Deoarece șoferul nu a suflat suficient în aparat acesta a fost anunțat că urmează să fie transportat la spital pentru recoltarea probelor biologice.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Negreşti Oaș, unde în prezenţa personalului medical, a refuzat să-i fie recoltate probe biologice de sânge. El a vrut să părăsească unitatea fără acordul organelor de poliție dar la ieșirea pe holul Unităţii de Primiri Urgenţe, fără să fie provocat, bărbatul l-a lovit cu pumnul în faţă în partea stângă pe agentul de politie, acesta din urmă fiind nevoit să-l încătuşeze. Bărbatul nu s-a oprit și a continuat să îi adreseze polițistului injurii și ameninţări cu moartea. Totul a fost înregistrat pe Body Cam-ul poliţistului.

Polițistul a spus că pe toată durata şederii sale la Spitalul Orăşenesc Negreşti Oaş a fost insultat şi ameninţat cu moartea în repetate rânduri. Individul i-a spus polițistului că îl va înjunghia de 25 de ori cu cuțitul în inimă. Amenințările cu moartea au continuat şi pe parcursul deplasării de la spital către sediul poliției, dar și la sediu.

În urma agresiunii, polițistul a prezentat o leziune traumatică care a necesitat 4-5 zile de îngrijiri medicale.

Bărbatul agresiv a fost trimis, acum, în judecată. Urmează să îşi afle pedeapsa.

FOTO cu caracter ilustrativ

Un comentariu

  1. Vlad Tepes Răspunde

    …si judecatorul o sa-l lase liber, pe motiv ca nu este un pericol social !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.