Ultima actualizare: azi, 14:52

Locale

Şofer cu permis “nimicit” de Republica Moldova, prins în Petea. A condus un microbuz cu remorcă

Poliţiştii de frontieră sătmăreni cercetează un bărbat cu dublă cetățenie – română-moldoveană – după ce, la ieșirea din țară, s-a constatat că acesta se afla la volanul mașinii deși nu are dreptul de a conduce.

Sâmbătă, 10 iunie a.c., în jurul orei 16.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, județul Satu Mare, s-a prezentat, pe sensul de ieșire din ţară, un bărbat în vârstă de 38 de ani, având dublă cetățenie româno-moldovenească. Acesta conducea un autovehicul marca Volkswagen Crafter, înmatriculat în R. Moldova, cu care tracta o remorcă.
Polițistul de frontieră care a efectuat controlul documentelor i-a solicitat bărbatului și permisul de conducere, iar la verificări au constatat că acesta nu figurează ca fiind posesor al permisului de conducere eliberat de autoritățile române. Ulterior, bărbatul a declarat că el are permis de conducere eliberat de către autoritățile din R. Moldova. Însă polițiștii de frontieră sătmăreni au aflat că dreptul de a conduce i-a fost anulat (“nimicit prin act” din noiembrie 2021 – conform legislației din R. Moldova), așa încât pentru el șofatul este în afara legii.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis, urmând ca la final să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Un comentariu

  1. Varu Răspunde

    Nu la prins nimeni,a venit singur că prostu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.