Ultima actualizare: ieri, 22:09

Locale

Supermarket din Satu Mare, amendat cu 10.000 lei. Controale și la ștrandurile din județ

Inspectorii Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Satu Mare au realizat, în perioada 16-22 iunie, 94 acțiuni de control. Verificările au vizat: unități de abatorizare, unități de procesare carne și lapte, unități catering depozite alimentare, hipermarketuri, supermarketuri, piețe agroalimentare, centre de colectare a laptelui materie primă, automate de lapte, unități alimentație publică, baruri, brutării, laboratoare de cofetărie, magazine alimentare și de legume fructe, piețe agro alimentare.

În urma acestor controale a fost aplicată a sancțiune contravențională de 10.000 lei – 1 supermarket, din municipiul Satu Mare, – pentru nerespectarea condițiilor generale de igienă privind întreținerea spațiilor de procesare și depozitare a produselor alimentare, a utilajelor și echipamentelor de lucru și 4 avertismente pentru 4 producători particulari de legume fructe din piețele agro-alimentare din Satu Mare – pentru manipularea necorespunzătoare a  produselor aduse în piață.

DSVSA Satu Mare va continua acțiunea de verificare a unităților de alimentație publica și a unităților care desfac produse alimentare de origine animală și non animală de pe raza localităților județului, precum și a tuturor zonelor de agrement, ștrandurilor și  pensiunilor de pe raza județului. Acțiunea va cuprinde și restaurantele și sălile de evenimente, care mai organizează în perioadă următoare nunți, banchete, botezuri, precum și alte evenimente, pentru a pre întimpina apariția unor episoade nedorite.


Sursa: DSVSA Satu Mare

4 comentarii

  1. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Articolul ăsta era util dacă măcar în cazul supermarketului se specifica care este cea în culpă. Așa în schimb totul e fix zero, fără nici o informație utilă. Păcat de timpul și de spațiul consumat. Sincer.

  2. Satmarean1 Răspunde

    Nu au voie sa spuna.

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Bine că hoții și escrocii tot au drepturi iar cetățenii onești nu au dreptul de a se feri de porcăriile lor. Cum vine asta? Au dreptul să atenteze la sănătatea oamenilor? Ce să zic, foarte interesant!😱🥴🤮

      • Pop Răspunde

        Asta-i in Romanistan,hoții au făcut legi pentru hoți. Constituția Romanistanului și Codul penal a fost făcut în mare parte de comunisti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.