Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

TRAGEDIE. Patron din Satu Mare, decedat într-un accident. A intrat cu motocicleta în parapet

Un patron din Satu Mare a decedat într-un accident, după ce a intrat cu motocicleta într-un parapet. Tragicul eveniment s-a produs joi, 1 iunie, între localitățile Pomi și Roșiori. 

Ce spune Poliția:

,,La data de 1 iunie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, între localitățile Pomi și Roșiori, din județul Satu Mare. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 40 de ani, din Satu Mare, în timp ce conducea o motocicletă, ar fi efectuat un viraj la stânga și ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu un parapet metalic. În urma impactului a rezultat decesul bărbatului. Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”.

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a lăsat în urmă o soție îndurerată și un copilaș. Dumnezeul să-l odihnească în pace!

37 comentarii

  1. ... Răspunde

    Auzi la el ,,patron”, era doar un ,,dj”

    • ... Răspunde

      Auzi tu acolo! Că tu nici identitate nu ai că iar te folosește de al meu! Mai respiri hoțule? Iar nu ai dormit bine că văd iar comentezi cu noapte-n cap și pe deasupra și tâmpenii? Tu ce ai făcut la viața ta în afară să întinzi mână pentru ajutorul social?

    • @Primul... Răspunde

      Auzi tu ala primu…, mai bine ai tacea din gura. Odata ca habar nu ai cine era, dar dai din gura ca prostul numai sa sune si sa-i racesti stomacu`, a doua oara, indiferent ce a fost dj sau patron sau priministru era om, ceea ce tu nu poti spune ca esti, la dispretul pe care l-ai expuns in randurile tale. Asa ca fa bine si fa ceva folositor societatii si mars la lucru.
      Dormi in pace Feri!

    • Adolf Răspunde

      @… Da tu ce vrei sa fii onanistule? Sapun sau sampon?

  2. Putin Răspunde

    A mai scăpat orașul de un fraier de motociclist!

    • @Putin Răspunde

      Arunca-te din fereastra tapmpitule! Dar inainte nu uita sa iei un pumn de otrava, si sa-ti tragi un gloante in cap. Da vezi sa si nimeresti.

      • ... Răspunde

        Să faci cu mama ta tot ce ai enumerat

        • ... Răspunde

          Off, off. Nu e scris de mine. Redacția chiar nu poate bloca asemenea manifestări??? Că deja e prea de tot. Vă rog frumos dacă se poate. Că asta nu mai e nesimțire ci e mult mai mult.

  3. i luv romanistan Răspunde

    imi pare rau de toti “patronii” de romanistan care traiesc pe sclavia angajatilor pe salar de nimic si ore de lucru gratis de sarbatori legale, smf

  4. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Păi Dumnezeu nu bate cu bota…. sa ții angajații ca pe niște sclavi pe salariu minim până la urmă tot plătești dar plătești cu viata pentru batjocorirea semenilor tăi!!!

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Mno! Da’ văd că pe aici se practică la greu sportul/furtul de identitate virtuală și se comentează din greu sub nick-ul altora !?!? De când și până când asta? Și ce crezi ești măi kretinule ești mai valabil dacă te folosești de numele altuia???? Asta pe lângă faptul că debitezi în necunoștiință de cauză prostii! A murit un om. Gata fraților! Puțină decență că viața nu vă iartă! Tot ce doriți în ghilimele se poate întoarce împotriva voastră! Dar probabil nu vă deranjează că aveți 9 vieți. Rușine să vă fie. Aveți acest cuvânt în vocabularul vostru??? Că se pare nu!😢😰😱🤮🤮🤮🐖

  5. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Că bine zici… te regăsești comentariu asa vad!

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Abia așteptai să te trimit undeva? Nu te trimit fraiere. Acolo ești deja demult. Nu ai altceva mai bun, mai util de făcut? Nu trebuie să duci gunoiul?

  6. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Mai mare fraier ca tine nu este!!!

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Pfoai, zici că cei nick fain ți-ai tras amu’? No amu’ atuncea spală-te pe cap cu ea că văz că păstă tot folosești amu’ pe asta proaspăt furat! Mare dilău mai ești! Sper să citim curând și despre tine ceva asemănător că e clar că ții umbră dejaba pe planet Earth, constipat veșnic!

  7. Eu Răspunde

    Astia care spuneti ca bine ca a murit si bla bla…ba, voi sunteti normali la cap?!?! Doar atata intreb! Voi chiar va credeti normali la cap?!?!

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Îți dai seama că nu. Nu vezi că se ascund după nickul altora și se cred amuzanți? Apoi dacă ei vor păți ceva ce vor urla mai ca nici tâmpiți că pe ei nu ajută nimeni! Cum poți să te bucuri de nenorocirea altuia?

    • @Eu Răspunde

      Nu sunt normali. Sunt niste retardati frustrati invidiosi care se cred barosani coiosi cu 3 perechi de ….
      Nu stiu cum ii mai tine pamantul in spinare.
      Sa muriti toti in chinurile dureroase ale invidiei prostilor, pe marginea drumului li nimeni sa nu ajute.

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Bine ca n-o omorat si pe altcineva. Ca nu toti sunt atenti la marsurile de constientizare…si nici nu poti sta inchis in casa pana prin oct, cand se termina “sezonul”.

  8. ... Răspunde

    ,,de aici înțelege fiecare ce vrea”, este tot eu după insulină

    • ... Răspunde

      Nu. Și tu ești ăla care iar nu și-a luat medicamentația cu litiu pentru paranoia. Tu ăsta care mă furi. Eu zic să te ocupi de treaba ta și să te rogi la Dumnezeu pentru fiecare zi în care nu ai problemele mele. pentru că de fapt le-ai merita din plin. Se vede că nu ai ce face, eroare genetică ce ești.

      • ... Răspunde

        Vreau să-mi dea mwie gheorghe, îmi este poftă. Semnat, de aici înțelege ce vrea, alias trei puncte …

  9. ... Răspunde

    Chiar este mai liniște după ce a plecat domnul patron, îi mulțumesc

    • ... Răspunde

      Te rog scrie aberațiile tale sub nick-ul tău propriu ales la libera alegere și nu te folosi de ale altora. Că nu ești mai credibil. Ci dimpotrivă demonstreai cât de handicapat și frustrat mai ești. Este cel puțin lipsă acută de cei 7 ani de acasă ca la o astfel de știre tristă să postezi în mod repetat tâmpenii. Dacă ți-a fost în drum măcar bucură-te în liniște și savurează că nu te mai încurcă. Pentru că vezi tu fiecare monedă are două părți și va veni și la tine momentul plății. Și ce vei urla ca prostul atunci că vai-vai să te ajute careva !!!!! Dumnezeu nu te bate cu bota. Te bate cu propriul tău caracter infect.

      • Gheorghe Răspunde

        Te-a bătut destul pe tine, nu mai are timp de altii

        • Gheorghe Răspunde

          Eu mă bat singur în oglindă. oare dacă cineva ar scrie ceva sub numele meu cum aș reacționa? Ia să vedem?

  10. Un prieten Răspunde

    Nu vă bateți capul, de nevastă avem noi grijă 😜
    De copil au grijă bunicii!
    I-am spus boului de mai multe ori că n-a muri în pat! Darwin rules!

  11. .... Răspunde

    Dupa “bunul obicei” scursurile satmarenilor isi mai etaleaza odata scarboseniile…..

  12. b Răspunde

    Totusi mai avem o sansa, printre ghiolbani reactioneaza oameni cu bun simt si care se simt deranjati de atata nemernicie.

    • @b Răspunde

      Numai că baiul e că ăștia nesimțiții sunt și foarte gălăgioși și nu prea se mai aude de ei ce zic oamenii normali.

  13. Gheorghe Răspunde

    La gară cu el, a mai scăpat orașul de zgomot

    • Gheorghe Răspunde

      Ce nesâmțit mai pok să fiu și io așe de dumineca Rusaliilor, așe-i???? Ce creștin fain m-au crescut unii?

      • ... Răspunde

        sărbătoare inventată, religie inventată pentru prosti. Unde a ajuns motociclistul, in rai? 🙂

        • Gheorghe Răspunde

          Și tu ești ceva inventat. Să vedem unde vei nimeri, în ceva groapă cu borhot.

          • Gheorghe

            Îmi place să i-o trag la trei puncte după ce se îmbată cu insulina

  14. Gheorghe Răspunde

    He,he,he….Sunt Gheorghe cel real.Vad ca pe aici au scapat o groaza de bipezi dusi cu sorcova care nu au alta treaba decat sa scrie pe acest portal de doua parale sub n ick-urile altora.Este un balamuc mai ceva ca la enatescu(fostul),parca au scapat de la psihiatrie toti lovitii cu leouca.Sunt suprasaturat de aceast fituica unde unii nebuni isi desearta prostia care ii caracterizeaza.VOI IESI FOREVER de aici….nu voi mai comenta nimic pentru ca este un haos si nu mai stii care-i tanda care-i manda…….O porcarie made in satmar oras in miscare…hai salut si numai bine.

  15. Gheorghe Răspunde

    Se mulțumește pentru gestul tău altruist lupule moralist. Dar nu avem noi atâta noroc să te și ții de cuvânt. Îți ținem pumii să-ți reușească totuși. Forza Gheorghe! 🙏🏼

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.