Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

Ucraineanul a vrut să iasă cu BMW-ul din țară, prin Petea. A ,,uitat” că are permis fals

Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Petea au descoperit, la controlul de frontieră, pe sensul de ieșire din România, un permis de conducere fals. Cel aflat la volanul autoturismului – un cetățean ucrainean în vârstă de 27 de ani – este cercetat penal.

Miercuri, 7 iunie, în jurul orei 09.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a ieși din țară un cetățean ucrainean, în vârstă de 27 de ani, conducând un autoturism BMW X5 înmatriculat în Olanda. Polițiștii care au efectuat controlul documentelor i-au solicitat tânărului și permisul de conducere. La verificarea documentului, au constatat că permisul prezentat la control, cu însemnele autorităților din Ucraina, nu este un document autentic, pentru că nu îndeplinește condițiile de formă și de fond.

În acest caz, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uz de fals.

 


Sursa: Poliția de Frontieră

7 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    Eu nu știu de ce nu se pune problema de cum a intrat în țară cu permisul fals? Atunci nu s-a verificat? Nu e control mai strict la granița UE? Eu așa știam. Mă rog….

    • -.- Răspunde

      Te-ai gandit oare ca a intrat in tara ca pasager ? Ma gandesc ca nu, ca altfel nu puneai o intrebare atat de stupida.

  2. altu fără bmw Răspunde

    M-am gândit. Dar la cum sunt ăștia mândrii posesori de astfel de tancuri nu cred că a lăsat volanul la altul să conducă. Pricepi? Pentru că de era conștient de situația actelor sale la ieșire făcea la fel ca la intrarea în țară și lăsa pe altul să conducă până trec punctul de control. Că la ăștia totul se rezumă la cine sunt eu, ce mașină conduc eu. Satisfăcut? Șansele să ai dreptate sunt infime. Curios e că eu sau tu (sper) nu ne expunem într-o asemenea situație. Adică dacă ai permis conduci, dacă nu atunci ori îți faci sau reînnoiești actul ori lași pe altul să conducă. Nu-i așa? De aia ziceam eu ce ziceam. Un om cu toate țiglele pe casă nu conduce cu acte trase la xerox știind că e fals. 😰🥴

  3. Corneliu Răspunde

    frati nostri de peste prut ………puscariasi , smecheri , talhari …ei vor sa intre in uniunea europeana ??????

    • altu fără bmw Răspunde

      👍. Mă bucur că nu sunt singur care vede asta.

    • -.- Răspunde

      De parca noi nu la fel suntem

      • altu fără bmw Răspunde

        Noi suntem cu o țâră mai light. Cu foarte puțin de tot. La ei se amestecă balamucul de la noi cu mișcarea rakeților ukrano-rusofoni. Că la ei sunt bugăt prezenți. E un fel de amalgam periculos. Adică se cunosc cei 200 de ani de influență rusă directă de la 1812 încoace. Noi mai avem șanse, așa cu forcepsul. Că dacă ar depinde numai de noi, oioi!!!! 😰😨😱😱😱

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.