Ultima actualizare: azi, 21:26

Locale

Un tânăr (21 ani) a pierdut controlul motocicletei, în Tășnad. Două victime au ajuns la spital

Un accident rutier a avut loc, duminică, în localitatea Tășnad, în urma căruia doi tineri, unul de 21 de ani și un altul de 22 de ani, au ajuns de urgență la spital.

Incidentul a avut loc după ce tânărul, în vârstă de 21 de ani, care conducea un motociclu a pierdut controlul vehiculului și a pătruns pe contrasens.

„La data de 25 iunie a.c., în jurul orelor 21.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Tășnad.

Din primele verificări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 21 de ani, din Bihor, în timp ce conducea un motociclu, ar fi pierdut controlul vehiculului, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație și ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr, de 28 de ani, din Păulești.

În urma impactului atât conducătorul motociclului, cât și un alt tânăr, de 22 de ani, pasager pe motociclu, au fost transportați la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii conducători au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind zero.

Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, transmite IPJ Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.