Ultima actualizare: azi, 10:20

Locale

Accident grav în județul Satu Mare. Victimă transportată cu elicopterul la Urgență

Un accident rutier a avut loc, cu puțin timp în urmă, între localitățile Supur și Săcășeni. Intervin pompierii militari, din cadrul Punctului de Lucru Tășnad cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare și o ambulanța SMURD.

În sprijin a fost solicitat și echipajul medical de pe elicopterul Smurd Jibou. În urma coliziunii, unul dintre autoturisme a părăsit partea carosabilă iar șoferul acestuia, rămânând încarcerat.

Victima, o persoană de sex feminin, conștientă și cooperanta, a fost extrasă din mașină de către echipajul de descarcerare.

Ulterior, după primirea îngrijirilor medicale la fața locului, aceasta a fost transportată la Spitalul Județean Satu Mare cu elicopterul Smurd pentru investigații suplimentare.Cealaltă persoană implicată în accident a fost transportată cu ajutorul ambulanței Smurd.

Pompierii acționează în continuare pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.