Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Accident provocat de un minor (16 ani). A lovit cu motocicleta un pieton și mașina unui sătmărean

Accident provocat de un minor de 16 ani, în județul vecin. Puștanul s-a urcat pe motocicletă, a luat-o și pe iubita lui și au pornit la drum. La un moment dat a pierdut controlul, a lovit cu motocicleta un pieton, apoi s-a răsturnat și a intrat în mașina unui sătmărean.

Ce spune poliția:

,,Sâmbătă, 29 iunie, în jurul orei 23.02, Poliția Orașului Jibou a fost sesizată în urma unui apel 112 că, pe D.N. 1 H, la intrarea în localitatea Jibou, în apropierea pasajului de trecere la nivel cu calea ferată, a avut loc un accident rutier.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au constatat că un tânăr de 16 de ani, din Jibou, în timp ce conducea un motociclu, pe D.N. 1H, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum și într-o curbă spre dreapta, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcției, a acroșat un pieton care se deplasa pe acostament și s-a răsturnat pe carosabil, acroșând totodată bara dreaptă față a unui autoturism condus de un bărbat din județul Satu Mare.

În urma accidentului rutier, conducătorul motociclului, o tânără de 17 ani, din comuna Năpradea, pasageră pe motociclu și pietonul de 43 de ani, din comuna Creaca, au suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital”, informează IPJ Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.