Ultima actualizare: azi, 21:44

Locale

Apartamentul unor bătrâni din Satu Mare, afectat de un incendiu. Prefectul le-a sărit în ajutor

Doi bătrâni neajutorați din municipiul Satu Mare s-au trezit cu apartamentul distrus pe alocuri după un incendiu care a avut loc în apartamentul vecinilor. Prefectul județului Satu Mare, Radu Roca, aflând despre problemele cu care se confruntă bătrânii, a hotărât să le sară în ajutor.

Prefectul împreună cu viceprimarul Cristina Tămășan-Ilieș și Cristian Pașca, patronul magazinului Lebăda, au mers la fața locului și au transformat apartamentul.

„O familie din municipiul Satu Mare, Micro 16 avea nevoie de o mână de ajutor. Apartamentul bătrânilor a fost grav afectat când apartamentul vecinilor a fost incendiat. M-am deplasat la fața locului alături de viceprimarul Cristina Tămășan-Ilieș și de tânărul antreprenor Cristian Pașca pentru a vedea de ce au nevoie și cum le putem fi de folos. Oamenii au o vârsta mai înaintată și din pacate unul e și bolnav. Am reușit cu ajutorul unor oameni cu suflet mare să le igienizam apartamentul. Pe această cale doresc să mulțumesc tuturor celor implicați! Este important să ne ajutăm semenii în momentele de cumpănă!”, a transmis Radu Roca pe pagina sa de Facebook.

Imaginile vorbesc de la sine.

 

Un comentariu

  1. comentator Răspunde

    Dacă nu s-a uscat peretele și s-a lucrat peste tencuiala aia umedă și veche ați făcut mai mult rău. Dar așa pentru reclamă și de precampanie electorală arată bine.😱

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.