Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

Autospecială nouă în dotarea ISU Satu Mare: „Pregătiți pentru misiunile complexe de salvare”

O nouă autospecială performantă a intrat, recent, în dotarea ISU Satu Mare. Achiziționarea acesteia este componenta Proiectului Operațional Infrastructură Mare (P.O.I.M) denumit „Viziune 2020” și implementat de Inspectoratul General pentru Situații de Urgenţă.

„Reușita misiunilor de intervenție ale pompierilor este asigurată nu doar de sutele de ore de antrenament și pregătire ci și de echipamentul din dotare.
O autospecială de intervenție nouă, intrată de curând în dotarea ISU Satu Mare, vine cu o capacitate de 4000 l de apă, 200 l de material spumant, un modul de descarcerare și un modul de acordare a primului ajutor medical în situații de urgență.
Pe lângă multiplele echipamente din dotare, autospeciala deține inclusiv o cameră de termoviziune care are ca și principală funcţie, observarea și măsurarea fără contact a nivelului de temperatură pe o anumită suprafaţă şi afişarea acesteia ca informaţie vizibilă.
Pompierii sătmăreni rămân în sprijinul comunității pregătiți pentru misiunile complexe de salvare”, transmite ISU Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.