Ultima actualizare: azi, 19:37

Naţionale

Caz revoltător în țară! Fetiță de 7 ani, violată de un bătrân de 83 de ani

Caz revoltător în țară! O fetiță în vârstă de șapte ani a fost violată de un bătrân de 83 de ani, în Dolj, titrează Digi24.

Un bărbat de 83 de ani din Craiova a fost reținut de polițiști pentru că ar fi violat o fetiță de 7 ani. Octogenarul, transmite reporter24.ro, ar fi abuzat-o sexual pe copilă două zile la rând. Când a aflat ce s-a întâmplat, mama fetei a anunțat poliția.

,,La data de 17 iulie 2023, poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie din judeţul Caraş-Severin, cu privire la faptul că fiica sa, de 7 ani, ar fi fost violată de un bărbat de 83 de ani, din municipiul Craiova. În fapt, acesta este bănuit că în zilele de 14 şi 15 iulie 2023, ar fi exercitat acte specifice infracțiunii de viol asupra minorei, atât în municipiul Craiova, cât şi în comuna Gighera, aceştia locuind împreună”, a transmis IPJ Dolj.

Bărbatul de 83 de ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore pentru viol și va fi prezentat, joi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea cu propunere de arestare preventivă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.