Ultima actualizare: azi, 17:23

Locale

FDM Home Deco – decoraţiuni florale pentru casa şi firma ta! Produse unice în Satu Mare

Detaliile fac diferența! O știu foarte bine și cei de la FDM Home Deco care au grijă ca produsele lor să fie deosebite și de cea mai mare calitate. Magazinul FDM Home Deco, recent deschis recent pe Drumul Careiului din Satu Mare, are numeroase decoraţiuni florale, produse din ceramică şi aranjamente florale realizate de către reprezentanţii firmei după preferinţele clienţilor.

FDM Home Deco s-a născut acum mai bine de 8 ani, când Monica Ciorba, proprietara magazinului, dorea să îşi aranjeze noua casă şi nu a găsit pe piaţă nimic care să i se potrivească.

“Acum aproximativ 10 ani ne-am construit casa şi am ajuns la faza de decorare. Ni s-a montat mobila şi a părut totuşi gol. Am căutat peste tot magazine cu decoraţiuni de genul acesta de flori şi nu am găsit. Am început să îi comand decoraţii şi le-am montat eu. Aşa a apărut ideea. În România nu era aşa ceva. Am simţit că ar fi o idee”, a povestit Monica Ciorba.

Lucrurile au început să meargă bine. Înainte de pandemie, pe lângă magazinul din Satu Mare, au avut magazine în locații prestigioase, precum Iulius Mall din Cluj și Timișoara, București. Pandemia a schimbat planurile, iar de câteva luni FDM a deschis un nou magazin în Satu Mare, pe str. Careiului 110.

De ce să alegem decoraţiunile cu flori artificiale?

“E mai mult decât un buchet de flori, e un aranjament floral care rezistă mai mult în timp şi nu necesită atât de multă grijă. O orhidee trebuie udată, să întreţi o plantă naturală necesită îngrijire multă, în plus nu este înflorită tot timpul anului. Aceste aranjamente rămân aşa cum le cumperi tot timpul, aranjate, frumoase, bogate”, explică Monica Ciorba.

Aranjamentele conţin flori, muşchi naturali, licheni, piatră, reieşind ceva frumos.

FDM HOME DECO se remarcă prin abordarea personalizată și atenția la detalii. Fie că dorești să îți transformi casa într-un sanctuar al eleganței, să aduci o notă sofisticată sediului companiei tale, să aduci o atmosferă plăcută în cabinetul medical sau să creezi un decor desăvârșit pentru evenimente speciale, este alegerea perfectă pentru tine.

Reprezentanţii firmei se străduiesc să creeze aranjamente florale impresionante și autentice, care să transmită emoții și să aducă o notă distinctivă în spațiul în care sunt expuse.

Unul dintre avantajele majore, care nu se găseşte în altă parte, este posibilitatea de personalizare. Există o gamă largă de opțiuni pentru exprimarea creativităţii. Fie că dorești să adaugi o notă de culoare specifică, să alegi un anumit tip de floare sau să ai un aranjament unic, aici găseşti soluţia.

Și nu uita de puterea unui cadou minunat! Decorațiunile florale de aici sunt perfecte pentru a surprinde persoanele dragi. Indiferent dacă este vorba despre aniversarea cuiva drag, despre un eveniment special sau despre o simplă atenție, decorațiile speciale sunt cadoul ideal. Calitatea superioară a florilor artificiale fac ca acestea să fie durabile, ușor de întreținut și rezistente. Datorită aspectului lor autentic, nimeni nu va sesiza diferența față de florile naturale.

FDM HOME DECO – eleganță în fiecare spațiu

Cel mai bine însă este să vă convingeţi singuri de calitatea produselor premium de la FDM HOME DECO pentru a vedea exact cum se prezintă decoraţiunile, şi să le treceţi pragul.

Aşadar, dacă alegeţi un cadou de aici aveţi garanţia că nu daţi greş, darul va fi în pas cu ultimele tendinţe din domeniu. Iar dacă totuşi nu sunteţi hotărâţi asupra cadoului, puteţi alege un card cadou, cu suma cuprinsă între 100 şi 500 de lei.

Contact:

Adresa: Str. Careiului 110, vizavi de Decolux. Loc de parcare găsiţi fie în faţa magazinului fie în curtea interioară.

Email: [email protected]

Telefon: 0745488673

Site: https://www.fdm-deco.ro

 

@portalsm #deco #home #satumare #decoruri #flori #aranjamenteflorale #fdmhomedeco #stiri #satumare♡ #portalsm #satumare_country #judetulsatumare #decoratiuni ♬ Vivaldi “Four Seasons” “Spring” – harryfaoki