Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

Femeie din Satu Mare atacată cu parul de un bărbat! A trecut prin fața casei lui

O femeie a fost atacată de un bărbat atunci când aceasta a trecut prin fața casei lui. Incidentul s-a petrecut într-o localitate din județul Satu Mare, când femeia mergea să își aducă vacile acasă. Bărbatul a lovit-o pe femeie cu parul și cu palma până când aceasta a fost nevoită să folosească sprayul lacrimogen împotriva bărbatului.

Potrivit femeii, ea mergea spre ferma de animale ca să aducă vitele acasă la muls, iar pe acel traseu se află și casa agresorului. Acesta i-a ieşit în cale, a jignit-o şi i-a spus să nu mai treacă pe acolo cu vitele fiindcă le va omorî și le va băga în gura de canal. Femeia a precizat că în acel moment era însoţită de băiatul ce o ajută cu animalele, iar bărbatul a sărit şi la el. În acel moment, ea l-a întrebat pe bărbat ce face, iar acesta a început să o lovească cu parul.

Speriindu-se, femeia a băgat mâna dreaptă în buzunar şi a scos un spray pe care îl avea la ea, după care a dat două jeturi și a fugit spre casă unde fiica ei a sunat la 112.

La sosirea politiei, bărbatul se afla pe podulețul din fata casei femeii.

În urma procesului, instanța l-a condamnat pe bărbat pentru săvârșirea infracțiunii de lovire și alte violențe la o amendă penală de 2.000 de lei și la plata sumei de 300,00 euro, cu titlu de daune morale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.