Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

FOTO. Investiție la Spitalul Județean. Secția de Urologie, dotată cu aparatură modernă

Consiliul Județean Satu Mare și Primăria municipiului Satu Mare anunță dezvoltarea secției de Urologie a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare. Secția va fi dotată cu aparatură medicală în valoare de 462.725 de lei.

Astăzi, miercuri, 26 iulie, Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare și Kereskényi Gábor, primarul municipiului Satu Mare, au predat pachetul de intervenție endourologică invazivă, ale cărui componente principale sunt: un telescopic optic cistoscop și instrumentele și dispozitivele necesare pentru intervenție, un telescopic optic rezectoscop și instrumentele și dispozitivele necesare pentru intervenție, un ureteroscop și instrumentele și dispozitivele necesare pentru intervenție.

Pataki Csaba a declarat că obiectivul principal atât al județului, cât și al municipiului este îmbunătățirea sistemului sanitar, motiv pentru care Primăria a achiziționat deja în mai multe rânduri echipamente medicale pentru Spitalul Județean.

,,Sănătatea sătmărenilor este prioritatea noastră, așadar facem tot posibilul pentru servicii medicale mai moderne și mai prietenoase pentru pacienți. Noile echipamente vor extinde gama de servicii medicale oferite de secția de urologie, care este deja la standarde înalte”, a adăugat Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare.

,,Sănătatea este un domeniu prioritar. Primăria și Consiliul Local Satu Mare sunt alături de Spitalul Județean Satu Mare, de medicii și personalul medical care trebuie să aibă aparatură modernă pentru a-și desfășura activitatea profesionist. Secția de Urologie este una performantă, cu rezultate remarcabile, cu medici profesioniști în care sătmărenii au încredere. Este normal și firesc să ne implicăm și am fost mereu deschiși să alocăm sume din bugetul local pentru a veni în sprijinul sistemului de sănătate sătmărean. Astfel, cetățenii municipiului nu sunt nevoiți să se deplaseze în alte orașe pentru a se trata, iar dezvoltarea infrastructurii spitalicești publice este un câștig pentru întreaga comunitate sătmăreană”, a declarat primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor.

Un comentariu

  1. Loop Răspunde

    După ce ați fugărit toti doctorii buni din oraș acum puteți dota idioților!!!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.