Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

FOTO. Pasarela peste Someș începe să prindă contur. Noi imagini de pe șantier

Pasarela pietonală peste râul Someș prinde contur. Activitatea pe șantier este intensă, iar lucrările avansează pe zi ce trece.

La sfârșitul lunii trecut au fost finalizare lucrările la pilonii de susținere și s-au adus primele grinzi ale tablierului metalic, iar acum sunt în derulare lucrările pentru asamblarea elementelor. Noile imagini de pe șantier, surprinse luni, 24 iulie, arată cum noua pasarelă peste Someș începe să prindă contur.

Pasarela pietonală peste Someș va lega Centrul Nou al orașului Satu Mare de mall-ul Shopping City Satu Mare și va avea o lungime totală de 214 metri și lungimea suprastructurii de 181 metri, având trei deschideri: deschiderea centrală de 130 metri și două deschideri de 25 metri peste albia majoră – spre celor două maluri.

Suprafața pasarelei va fi de 1224 mp, a rampelor de acces de 742 mp, iar suprafața totală va fi de 1966 mp. Pasarela pietonală și velo va avea capetele amplasate pe cele două maluri la nivelul digurilor, pe care sunt amenajate aleile de promenadă și la care se vor conecta traseele pietonale și pistele de cicliști prevăzute a fi realizate pe cele două maluri.

2 comentarii

  1. Loop Răspunde

    PASARELA PROȘTILOR SATMARULUI!!!

    • c-block Răspunde

      Vezi că nu știi bine? Ei estem “jmekerii” care vor merge direct la shoping peste Someș. Cred că dacă vei vrea să faci prezența la Primărie mai degrabă îi vei găsi dincolo la mall. Probabil va trece încă un deceniu minim până să-mi dau seama cam care este utilitatea acestei pasarele în afară de accesul ăsta practic neîngrădit pentru specialii din kukurigu la shopping. Iar restul poate maxim linge vitrina. Nu mai e mult până atunci așa că mai angajați tăietori de frunze pe bani publici! 😱😰💩

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.