Ultima actualizare: azi, 16:48

Locale

FOTO. Povestea Mihaelei, sătmăreanca de la bordul navei ,,Mircea”. Printre cei mai curajoși cadeți

La bordul navei școală “Mircea” se instruiesc anul acesta 76 de studenți. Dintre aceștia, se distinge cu ușurință Mihaela-Maria Bauer. Ea provine din comuna Turț, județul Satu Mare și este absolventă a Colegiului Național Militar ,,Mihai Viteazul” din Alba Iulia. A ales Forțele Navale Române deoarece și-a propus o carieră plină de provocări și a considerat că niciun mediu nu șlefuiește mai bine caractere decât marea.

Inteligentă, matură, pragmatică, mereu dornică să învețe cât mai multe lucruri, Mihaela este printre cei mai stoici cadeți de la bord. Niciodată nu se plânge de nimic, își îndeplinește sarcinile exemplar și mereu vede partea frumoasă a lucrurilor. Printre pasiunile Mihaelei se numără handbalul, fotografia și pictura. În ceea ce privește domeniul pe care și l-a ales pentru o viitoare carieră, aceasta iubește navigația și a fost fascinată de navigația pe vele de la bordul navei școală ,,Mircea”.

Fire ambițioasă, Mihaela a transmis instructorilor de la bord încă de la primele urcări în arboradă că nu concepe alt rol decât cel de la rândunică – cel mai sus. Vorbele au fost dublate de fapte, iar Mihaela a primit rol la rândunică. În ceea ce privește viitorul, tânăra ,,rândunică” își dorește o carieră la bordul navelor. ,,Poate fi și o navă mai mică…nu contează! Vreau să realizez ceva în carieră și cele mai mari șanse le am la bordul navelor!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.