Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FOTO. Primele containere sanitare, instalate în județ. Dotate cu dușuri, toalete, mașini de spălat

Au fost instalate primele containere sanitare în patru localități din județul Satu Mare: Tășnad, Sărăuad, Ardud și Stâna.

Containerele sanitare, unul pentru bărbați și unul pentru femei, sunt complet dotate cu dușuri, chiuvete, toalete, mașini de spălat și uscător de rufe. Instalarea unor astfel de containere va continua până la mijlocul lunii septembrie în următoarele localități: Cidreag (comuna Porumbești), Turulung (comuna Turulung), Irina (comuna Andrid), Santău (comuna Santău), Pelișor (comuna Lazuri) și Atea (comuna Dorolț).

Containerele au fost achiziționate de către Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Județul Satu Mare în cadrul proiectului „Incluziunea socială și abilitarea romilor din Județul Satu Mare”.

8 comentarii

  1. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Sunt curios cum vor arăta după o lună de folosire.

  2. Florin Răspunde

    Foarte tare! Sper să fie și de folos pentru cât mai mult timp. Însă, fără supraveghere video, desigur, în limita discreției, nu vor “supraviețui” aceste containere sanitare. Și cine le ca întreține? Cine va face curat? Cine va verifica starea tehnică a aparatelor și instalațiilor?
    Ar fi bine să existe așa ceva și pentru oamenii străzii de pe la noi care uneori miros groaznic cum treci pe lângă ei sau te apropii de ei să le dai ceva de mâncare.

  3. boralaes tiganus Răspunde

    o sa distruga tiganii in nici o saptamana :))

  4. Aspi Rina Răspunde

    Rog PORTALSM sa faca o verificare dupa aproximativ o luna si sa ne prezinte situatia.

  5. Adi Cazma Răspunde

    Eu am făcut!
    Eu am dat bani!

    • Kozma Răspunde

      Vezi că te tot sună de la Soare ca să le transmiți la ce oră trebuie să răsară! Doar nu vrei să stăm pe întuneric? Și vezi să faci ceva până data viitoare când mai vine gheața că pe Pataki vezi că nu ne putem bizui. Ce bina că avem un așa supererou de Sătmar la noi!😱🥴😉

  6. Dl.Otillo Răspunde

    Peste o luna nu va mai fi nimic! După dotări vor dezmenbra containerul si-l vor duce la fier vechi. Asa că, faceți controalele mai repede.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.