Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

FOTO/VIDEO. George Simion, la Satu Mare. AUR și-a prezentat programul de guvernare

Conducerea Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) a fost prezentă, sâmbătă, 1 iulie, în municipiul Satu Mare. Partidul și-a prezentat programul de guvernare.

Alianța pentru Unirea Românilor Satu Mare a găzduit, sâmbătă dimineața, de la ora 11.00, un eveniment important la care și-a făcut prezența conducerea centrală a partidului. În cadrul evenimentului la care a participat și liderul AUR, George Simion, partidul și-a prezentat programul de guvernare în 15 puncte, ,,Reconstruim România”.

,,Suntem în fața dumneavoastră pentru a vă prezenta soluțiile AUR în 15 capitole, 150 de măsuri. Adunăm 37 de județe unde prezentăm acest program de guvernare. Am fost în 25 dintre aceste județe în ultima lună și jumătate și nu este imaginea pe care mi-aș fi dorit să o văd pentru țara mea. Puteam să fim mult mai sus”, a declarat George Simion, la Satu Mare.

Printre cele 15 capitole prezente în programul de guvernare AUR se numără ,,Reducerea taxării muncii și a companiilor”; ,,Valorificarea în interesul românilor a resurselor naturale și a companiilor strategice”; ,,Asigurarea securității energetice și reindustrializarea României”; ,,Ocrotirea celor vulnerabili Renașterea satului românesc și a gospodăriei țărănești”; și ,,Protejarea identității și a mediului nostru natural”.

,,AUR, în următorii 10 ani, va reduce la 800.000 numărul de angajați la stat. AUR vă promite că nu va exista vreo comună cu primărie dacă nu avem 5.000 de locuitori repartizați la acea primărie. În locul fostelor primării, care sunt utile doar pentru acel primar care are 15, 20, 25 de ani de mandat, lăsăm un ghișeu deservit de maxim doi funcționari care să lucreze cu cetățenii, în special cu acei cetățeni care nu au abilități digitale. Tot pentru democrație, 300 de parlamentari, pentru că românii și-au exprimat opinia. AUR propune maxim 50 de secretari de stat, în prezent avem 200”, a mai spus liderul AUR, George Simion, la Satu Mare.

Programul de guvernare AUR poate fi consultat AICI.

8 comentarii

  1. Coica Răspunde

    Ala e stef de la pnl?

  2. Gerula Răspunde

    Doamne mare e gradina ta si multe animale ai in ea, Stef, Sulea si toti lipitorii de afise cere nu si-au mai gasit locul in PNL, ALDE si alte partide isi mai incearca inca o data norocul spre o viata mai buna din banii publici si pe voturile fraierilor…

  3. Sătmăreanu Răspunde

    Cum sa zici ca vrei guvernarea, cand Stef e in spatele acestora? Cum sa faci ceva cand in tot judetul Stef isi baga oamenii lui la sefia uat-urilor, Aur faci ce faci si tot psd-pnl scrie pe fruntea ta!

    Urmeaza puci si Stef candideaza din partea AUR, ca mai bine pierzi 1000 cand tu presedinte ai de castigat zeci de mii de euro!

    In rest Aur devine insumarea celor 33 de ani de dupa comunism, mintind lumea cu specialisti, cand cu urmasii celor care au distrus tara candideaza din partea ta!

    Stef a fost gasit vinovat de Ani deci condamnat=infractor, deci voi AUR iesiti cu infractorul in fata spunand ca s-a reabilitat?

    Sustineti infractiunea si va murdariti lista cu condamnati?

  4. Lili Răspunde

    Este protopopul Socolan acolo?
    Daca da, BOR-ul are vreo reactie sau se tem precum de “Mache” de la Constanta?

    • ortoprotopopo Răspunde

      da bineinteles ca shobolan ii acolo, preten bun cu satana este el!
      shobolan si cu stef, spuma antivaxxerilor din satmar, uciga-i crucea!

  5. Calin Răspunde

    Ia luati-va catrafusele si mergeti voi frumos acasa, si f*teti-va in c*r pina muriti dracului.

  6. Mihai Răspunde

    Urata formatiune , niste mincinosi infecti . Grupul de la Focsani , cu huliganul si bulangiul Simion in frunte , Lulea si acolitii rusofili , infractorul Stef la Satu Mare , Pop golanul deputat de Baia Mare . Satmarenii nu sunt naivi si no pot fi pacaliti de niste impostori abjecti . DNA ar trebui sa investigheze drumul banilor din cotizatii si donatii. Nu mica le-ar fi surpriza. Aceasta formatiune destabilizatoare antieuropeana orchestrata de Moscova , va disparea in scurt timp .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.