Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

Grand opening Restaurant&Bar Viena – o nouă experiență culinară te așteaptă din 2 august

Cina în oraș alături de persoana iubită sau de grupul de prieteni cu care îți creezi amintiri plăcute la fiecare întâlnire va cunoaște noi culmi ale bunului gust și ale rafinamentului culinar, începând din 2 august, când are loc marea deschidere a Restaurantului Viena, din cadrul hotelului cu același nume.

Restaurant Viena promite ca fiecare vizită și masă servită în cadrul acestuia să fie o experiență memorabilă și un punct de reper pentru clienți, prin preparatele de care se vor bucura și prin ambianța specială. Nu dezvăluim de acum prea multe despre preparatele care vă așteaptă, dar cei de la Restaurant Viena promit că vor reuși să vă surprindă plăcut, nu doar la prima vizită, ci de fiecare dată, creând dorința de a reveni și a testa toate prepratele din meniu. Lista de meniu va fi un fusion între bucătăria mediteraneană și cea austriacă, cu note fine și farfurii pe care le vei confunda ușor cu un tablou.

Experiența culinară va fi completată de pairingul cu băuturile adecvate fiecărui preparat, în acest sens cei de la Restaurant Viena având personal pregătit, care cunoaște extrem de bine lista de băuturi și care va putea mereu să îți facă recomandarea potrivită în funcție de comanda de la bucătărie.

Pe lângă partea de servire a mesei, la mic dejun, prânz sau cină, noul restaurant din Satu Mare vă stă la dispoziție din data de 2 august pentru evenimente private. O cină de afaceri cu partenerii și clienții, un eveniment familiar sau orice alt motiv de sărbătoare ați avea, pentru care vă doriți un standard superior, puteți alege să îl organizați în această locație.

Nu uitați, începând cu data de 2 august, Restaurant&Bar Viena își deschide porțile larg pentru sătmărenii iubitori de preparate deosebite și experiențe culinare unice.