Ultima actualizare: azi, 13:08

Locale

Sute de muzicieni din Europa și SUA sunt pregătiți să facă spectacol în centrul Sătmarului

Sute de muzicieni din Europa și SUA sunt pregătiți să facă spectacol în centrul municipiului Satu Mare. Sâmbătă seară, 29 iulie, începe City Rocks, cel mai mare flashmob de muzică rock din Europa Centrală.

Cea mai mare petrecere de muzică rock îi așteaptă pe sătmăreni, sâmbătă, 29 iulie, în Piața 25 Octombrie din municipiul Satu Mare. Nu mai puțin de 200 de muzicieni și vocaliști din țară, dar și din mai multe țări ale Europei, precum și din Statele Unite ale Americii (SUA) sunt pregătiți să facă super show în centrul orașului.

Programul a început de la ora 12.00 cu înregistrarea participanților și ocuparea locurilor pe platou, respectiv conectarea instrumentelor. Începând cu ora 14.00 se va face întâi proba de sunet, urmată de repetiția comună, în intervalul orar 15.00-17.00. Spectacolul propriu zis va începe de la ora 19.00.

Metallica, Pink Floyd, Guns ‘N’ Roses

La ora 19.00 va începe City Rocks, flashmobul propriu-zis, unde îi așteptăm pe toți iubitorii muzicii rock și cei care să se distreze, deoarece vor răsuna cele mai șlagăre de muzică rock în interpretarea sutelor de muzicieni și vocaliști participanți, melodii precum Back in blak de la AC/DC, Enter sandman de la Metallica sau unul din imnurile muzicii rock – Another brick in the wall de la Pink Floyd. Alături de acestea, vom asculta și alte melodii românești, maghiare și internaționale în cadrul playlistului creat, care cu siguranță vor menține atmosfera incendiară până la final.

Iar dacă toate astea nu ar fi de ajuns, începând cu ora 22.00 ne vom bucura de un mega concert Hollywood Rose (Guns ‘N’ Roses Tribute Band), care va închide evenimentul de sâmbătă seara, aducând cele mai mari șlagăre semnate Guns ‘N’ Roses.

PROGRAM pe ore:

Un comentariu

  1. godina Răspunde

    O să fie de neuitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.