Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

Incident la Spitalul Vechi. Unei paciente i s-a făcut rău, dar nu a intervenit nimeni la soneria de urgență

O pacientă internată la secția de Oftalmologie a Spitalului Vechi din municipiul Satu Mare ar fi fost lăsată nesupravegheată în momente critice, după ce a apelat la ajutor, potrivit fiicei acesteia. Totul s-ar fi petrecut la începutul acestei luni. 

Conform mărturiei fiicei pacientei, în noaptea respectivă, mama ei a mers la toaletă, iar acolo i s-a făcut rău. Femeia ar fi sunat la soneria de urgență, însă nimeni nu a intervenit.

„Abia a reușit să ajungă înapoi în salon. A sunat la soneria de urgență și nimeni nu a intervenit. Și-a luat singură tensiunea, pulsul era foarte scăzut: 43. Mă întreb unde sunt angajații care ar trebui să fie responsabili de sănătatea pacienților”, a declarat femeia pentru PortalSM.

 

 

2 comentarii

  1. 😱😱😱 Răspunde

    Somnul eroilor în halate albe nu trebuie deranjat. Dați-le măriri de salarii cât până-n Lună și înapoi. Poate le ajunge. 😱😱😱

  2. Corina Răspunde

    Si eu am fost la urgențe oftamologie la acel spital cu corp străin in ochi si mau certat pt ca iam deranjat noaptea, miau zis săi deranjez doar daca am ochiul in palmă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.