Ultima actualizare: azi, 19:37

Naţionale

Înfiorător! Bărbat acuzat că ar fi violat mai multe fetițe, inclusiv de 6 sau 8 ani

Un bărbat din Alba este acuzat de procurori că a violat sau agresat sexual mai multe fetiţe, inclusiv de 6 sau 8 ani, faptele întinzându-se pe durata câtorva ani, potrivit datelor prezentate într-un comunicat transmis de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, informează Digi24. Unul dintre actele sexuale ar fi fost comis alături de soţia sa.

Iniţial, conform procurorilor, în data de 10 mai, Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că fiica sa a fost victima unui abuz de natură sexuală, comis în urmă cu aproximativ 5 ani, fiind dispusă, în 19 mai, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului pentru comiterea infracţiunii de viol.

,,S-a reţinut astfel că, în perioada iulie 2017 – octombrie 2018, profitând de imposibilitatea persoanei vătămate (…) de a exprima un consimţământ valabil exprimat din cauza vârstei fragede (6 – 7 ani), H.I.C. a întreţinut cu aceasta acte de natură sexuală şi un raport sexual”, se arată în comunicat.

În urma extinderii cercetărilor, din probatoriul administrat a rezultat că, în perioada ianuarie 2019 – martie 2023, profitând de imposibilitatea altei persoanei vătămate de a exprima un consimţământ valabil exprimat din cauza vârstei fragede (8 ani la momentul de început), inculpatul a întreţinut cu aceasta un număr de 14 acte de natură sexuală (ce intră în componenţa infracţiunii de agresiune sexuală) şi un număr de 17 raporturi sexuale (ce intră în componenţa infracţiunii de viol).

Printr-o ordonanţă dată joi, procurorul a dispus extinderea acţiunii penale pentru comiterea infracţiunilor de viol, agresiune sexuală şi coruperea sexuală a minorilor, fiecare dintre acestea având în componenţă mai multe acte materiale.

Un comentariu

  1. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Sincer vă zic că în locul mass mediei eu nici nu aș mai da asemenea știri. Pe mine personal nu mă interesează, chiar mă dezgustă. În schimb sunt din păcate o grămadă de cetățeni cam fără școală din această țară care din asemenea știri se inspiră. Adică le dați idei la nenorociții ceilalți care încă sunt în devenire sau încă nu au fost prinși. Cred că înțelegeți ce am vrut să zic. Pentru că dacă stau și mă gândesc în urma publicării de asemenea știri nu a scăzut numărul acestor fapte ci din contră. Și atunci ce am făcut?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.