Ultima actualizare: ieri, 20:55

Locale

PNL Satu Mare face recurs în procesul cu viceprimarul Ghiarfaș

Partidul Național Liberal (PNL) Satu Mare face recurs în procesul cu viceprimarul Adelin Ghiarfaș. Anunțul a fost făcut vineri, 28 iulie, de președintele filialei municipale a PNL, Romeo Pop, în cadrul unei conferințe de presă.

,,Văd că în continuare ne persiflează și jignește prin atitudinea tendențioasă pe care o afișează vizavi de foști lui colegi. (…) Domnul Ghiarfaș ne-a dat în judecată, a dat partidul în judecată, și pe fond există o decizie care nu este definitivă prin care el se laudă că a câștigat procesul cu partidul. Bineînțeles că noi am făcut apel și vom vedea. Ceea ce doresc să scot în evidență este contradicția pe care o afișează acest domn, fiindcă nu reușesc să pricep cum poți să ne blamezi în toate postările tale și să ne faci bolșevici și staliniști, ca mai apoi să vii și să te lauzi că de fapt tu ești membru al Partidului Național Liberal. Un fel de Lăpușneanu, dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau”, a spus Romeo Pop.

Adelin Ghiarfaș a fost exclus din PNL, fiind acuzat că nu a respectat linia partidului.

,,Înainte de a fi exclus a fost convocat de patru ori la ședința Biroului politic municipal și de patru ori nu a venit. Noi l-am convocat ca să ne explice de ce votează altfel decât ceea ce noi decideam în Biroul politic local. N-a venit să ne explice, a continuat cu aceeași atitudine și atunci am decis excluderea domnului Ghiarfaș din partid, ceea ce s-a întâmplat cu unanimitate de voturi. Mai mult decât atât, conducerea centrală a partidului a decis același lucru”, a mai spus Romeo Pop.


CITEȘTE ȘI:

9 comentarii

  1. Vasile Răspunde

    Salut Romică. Nu ne-am mai vazput de 15 ani. Ne cunoaștem de când erai medic veterinar la ferma lui Mitică Ofiside. Cu ce te ocupi acum ?

    • Adi Răspunde

      Eu am crezut că am văzut multe la viata mea , dar infectul ăsta cu atât de mult tupeu să fie subprefect este incredibil ! Personaj josnic , fără caracter , fără cuvânt , fără demnitate !!

  2. Beny Kira Răspunde

    Adelin e băiat bun. Revine el acasa

  3. Satmarean Răspunde

    Nu stu care e motivatia instantei . Nu stiu daca s-a comunicat hotararea judecatoreasca . Sunt convins ca dl COSMA E PE FAZA.Pierderea calitatii de membru al partidului are ca si consecinta pierderea calitatii de consilier local si implicit a functiei de viceprimar.Nu poti fi viceprimar daca nu esti consilier. ………………….E normal ca partidul sa uzeze de caile de atac prevazute de lege .

  4. Liberal Răspunde

    Adrian Cozma sa-i ceara o copie după dosar la Adelin Ghiarfas pentru a-si formula propria apărare atunci când va fi exclus din PNL

  5. Irony Răspunde

    Dupa postarea stirii, de ieri la ora 15, pana azi, doar 5 comentarii. Cam atat la % va avea si PNL la alegeri. Neinteresant.

    • c-block Răspunde

      E foarte posibil. Că tare liniște este pe marginea sondajelor. Sătmărenii sper să aibă atâta minte să nu dea curs la mizeriile antiungurești ieftine și străvezii din ultima vreme. Că asta fac unii când nu le mai iese nimic. Sunt curios că dacă cineva va lua bătăiță serioasă la vot va avea decența necesară pentru ……

    • Mitică Răspunde

      Bate haur penele la Satu Mare ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.