Ultima actualizare: ieri, 15:49

Locale

Sătmăreancă bătută crunt de soț, de față cu copilul! Individul a scăpat cu amendă

Un bărbat din Negrești Oaș și-a bătut crunt soția, de față cu fiul lor, pentru că aceasta a decis să îl părăsească. Incidentul s-a petrecut în anul 2019, iar în această săptămână, bărbatul și-a aflat pedeapsa: amendă penală în valoare de 7.500 de lei și 5.000 de lei cu titlu de daune morale.

Potrivit informațiilor PortalSM, incidentul a avut loc în data de 28.10.2019, când femeia a vrut să se întoarcă în casa în care locuia cu acesta pentru a-și aduna hainele ei și ale copilului lor minor. Bărbatul, aflat în stare de ebrietate, a început să o filmeze cum lua lucrurile, apoi s-a înfuriat și a început să o lovească. În tot acest timp, copilul își lua lucrurile pentru școală.

Bărbatul a lovit-o cu pumnul și cu telefonul pe care-l avea în mână până când femeia a amețit. Atunci, femeia l-a chemat pe fiul lor minor să-i vină în ajutor. În urma agresiunii, femeia a suferit leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare un număr de 7-8 zile de îngrijiri medicale.

Bărbatul a fost condamnat, în această săptămână, la pedeapsă cu amendă penală în valoare de 7.500 de lei, precum și suma de 5.000 de lei cu titlu de daune morale pentru ,,săvârșirea infracţiunii de violenţă în familie”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.