Ultima actualizare: azi, 12:33

Locale

Universitatea ,,Vasile Goldiș”: înscrieri la Facultatea de Științe Socio-Umane și Educație Fizică și Sport

Înscrieri la Facultatea de Științe Socio-Umane și Educație Fizică și Sport din cadrul Universității de Vest Vasile Goldiș. Candidații se pot înscrie până la data de 28 iulie.

Redăm comunicatul de presă transmis de conducerea universității:

,,Din anul 1994 și până astăzi, colectivul facultății a investit, și continuă să o facă, puternice energii sufletești pentru promovarea învățământului de calitate și a exigenței în cercetare. Numită, de-a lungul timpului, prin natura unor modificări administrative, Facultatea de Ştiinţe Umanist-Creştine, Facultatea de Științe Umaniste, Politice și Administrative sau, în ultimii ani, Facutatea de Științe Socio-Umane și Educație Fizică și Sport, aceasta și-a păstrat, în timp, identitatea distinctă și rolul specific în cadrul structurii polimorfe a universității noastre, așa cum a fost aceasta făurită prin puterea vizionară a celui care a întemeiat-o, regretatul prof. univ. dr. Aurel Ardelean, rector fondator și președinte al Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad. Domnia sa a construit temeinic, alături de un corp academic de reală vocație, fundația unei facultăți care validează, prin activitatea sa, crezul lui Vasile Goldiș, așezându-se la intersecția determinărilor istorice, cu actualitatea.

Oferta educațională a facultății cuprinde 6 programe de studii de licență: Educație Fizică și Sport, Limbi Moderne Aplicate (engleză, franceză, germană), Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar (Arad, Baia Mare, Satu Mare, Zalău), Psihologie, Relații Internaționale și Studii Europene (Satu Mare) și Studii de Securitate; 3 programe de studii de master: Management Educațional, Managementul Organizațiilor și Activităților de Sport, Psihologie Clinică și Psihoterapii.

Pentru mai multe detalii despre specializări și cursuri consultați paginile de mai jos:

https://www.uvvg.ro/facultatea-de-stiinte-socio-umane-si-educatie-fizica-si-sport/#

Până în data de 28 iulie 2023, ora 17,00, candidații se pot înscrie pentru examen pe platforma online, iar examenele de admitere vor avea loc conform programului din linkul de mai jos:

https://www.uvvg.ro/docs/Admitere/2023-2024/regulament_admitere_fssuefs.pdf

Despre Facultatea de Științe Socio-Umane și Educație Fizică și Sport puteți afla și din materialul din linkul https://www.youtube.com/watch?v=YsBQ68Mfn7I

Dragi viitori studenți, vă așteptăm să fim colegi, iar dumneavoastră, dragi părinți, vă promitem că vom avea grijă de copiii voștri ca și când ar fi din familia noastră. U.V.V.G. Arad se pregătește să încheie acest an universitar și să pornească în anul universitar 2023-2024 împreună cu voi!”


Comunicat de presă Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.