Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

VIDEO. Criminal arestat! I-a tăiat gâtul unei sătmărence care îl angajase să-i lucreze în locuință

Criminal arestat! I-a tăiat gâtul unei sătmărence care îl angajase să-i lucreze în locuință. Totul s-a petrecut sâmbătă după-masa, 1 iulie, într-un apartament de pe Aleea Prahovei din municipiul Satu Mare. Criminalul a fost prins și arestat: ,,Judecătorul de drepturi si libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare a dispus arestarea preventiva a inculpatului pentru 30 de zile”.

Sătmăreanca a fost găsit moartă, cu gâtul tăiat, în propria locuință. După ce a ucis-o pe sătmăreancă, criminalul a sunat la 112. Le-a spus polițiștilor că Luminița, clienta căreia i-a renovat apartamentul, nu mai răspunde la telefon, așa că s-a dus până la ea și a găsit-o moartă.

Femeia a fost ucisă chiar de individul care a sunat la 112 și pe care îl angajase să-i renoveze apartamentul. Pentru că sătmăreanca i-a reproșat calitatea lucrărilor, individul s-a năpustit asupra ei și i-a tăiat gâtul. După ce a ucis-o, acesta și-a schimbat hainele murdare de sânge și le-a aruncat într-un tomberon. În cele din urmă, individul și-a recunoscut fapta.

Întrebat de ce a recurs la gestul extrem, răspunsul lui a fost: “Nu ştiu, cred că din neatenţie. Dintr-o ceartă. A fost nemulţumită cu lucrarea şi m-a ameninţat că ea are avocaţi şi că o să plătesc de 5 ori înapoi. (…) Îmi pare, cum să nu-mi pară. Am luat o viaţă de om. Asta e”, a spus el, informează observatornews.ro. 

6 comentarii

  1. Bl 25 Răspunde

    din pacate blcul 25 este plin de viitori criminali. sandal.fura din grdini tigi,tigi.cine dracu a hotarat sa mute cateva jigodii in buricul orasului ar trebui sa stea aici….

  2. Pop Răspunde

    Un cartier de criminali și contrabandiști, Micro 14

  3. Pistike Răspunde

    Doar atât: atenție mare cui ii deschideți ușa!

    • Palika Răspunde

      @pistike. Doar atât. Poate i-a dat o cheie și a intrat cu ea în apartament. Apoi și psiholoaga asta nu poate mirosi un nebun de legat????

  4. Vlad Tepes Răspunde

    Asta cu “cearta” cum ca ar fi fost nemultumita de lucrari, este doar cuvintul lui si-atit !
    Omul incearca sa-si gasessca o cit de mica explicatie plauzibila pentru omor.
    Altceva a fost acolo numai ca asta el nu va spune.
    Orice criminal isi cauta circumstante atenuante nu agravante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.