Ultima actualizare: azi, 18:28

Locale

Aglomerație între Botiz și Satu Mare. Deputatul Cozma, solicitare către ministrul Transporturilor

Problema aglomerației de pe Drumul Național 19, între Botiz și Satu Mare a intrat în atenția deputatului Adrian Cozma. Acesta a trimis o solicitare către ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu.

Aglomerația din zonă se formează din cauza trecerii la nivel cu calea ferată. ,,Din cauza denivelărilor pasajului, viteza de deplasare s-a redus semnificativ, fiind înregistrate zilnic cozi de mai mulți kilometri pe ambele sensuri de deplasare”, spune Adrian Cozma.

Deputatul îi cere ministrului Transporturilor să intervină: ,,Vă rog să dispuneți companiilor din subordine să realizeze, în regim de urgență, lucrări de reabilitare/modernizare a trecerii la nivel cu calea ferată din localitatea Botiz”, a transmis Adrian Cozma.

Solicitarea transmisă de Adrian Cozma către ministrul Transporturilor:


CITEȘTE ȘI:

11 comentarii

  1. H&R Răspunde

    ‘om vedea. Atat. Speranta moare ultima. Asi avea inca o idee buna pt Adi Cozma.

  2. Feri Poker Răspunde

    PASAJ peste calea ferata,singura solutie !!

  3. Claudiu Răspunde

    Domnule Felician, nu prea le aveti cu scrisul si nici cu insusirea de a fi concis. Daca este solicitare scrisa, atunci de ce scrieti de “obiectul intrebarii”? Daca este “intrebare”, atunci unde este semnul intrebarii si sensul mesajului? In rest, de apreciat efortul, doar ca la un anumit nivel se impun unele chestiuni minimale. Pacat de lacunele cu limba materna.

  4. Beny Kira Răspunde

    Felicitări pentru inițiativă!

    • Florin Răspunde

      Și totuși nu ne uimești cu nota aia de la bacalaureat pe care l-ai luat deabea acum in 2023!?

  5. K9 Răspunde

    Da tovarășul Cozma nu face o plimbare pe dj 193? Sau nu vrea să își strice masina

    • Aspi Rina Răspunde

      @k9-De ce nu-l intrebi pe cel care a fost deputat de codru dar care n-a reusit sa rezolve nici macar cativa kilometri de reabiitare de drum judetean, cu toate ca acel dj193 il parcurge destul de des pana in satul natal ??!!De ce Maramuresul a putut reabilita complet aproape jumatate din aceasta sosea,de la Borlesti pana la DN 1C, dar satmarul de peste 30 de ani tot peticeste amaratul ala de drum ??Pentru ca in Maramures exista oameni competenti nu loaze ca in jud.Satu Mare !!

  6. Norick Răspunde

    UNDE SUNT GABOR II??? DE CE NU TAIE CALEA FERATĂ ȘI O DUC LA FIER VECHI??? ȘI PROBLEMA E REZOLVATA…. PE URMĂ BAGA NIȘTE BETON ÎL NIVELEAZĂ FRUMOS ȘI S-A REZOLVAT PROBLEMA.

    • Marius Groza Răspunde

      Cozma are nevoie să fie reparată trecerea de cale ferată pentru că acolo stau prea mult în trafic camioanele cu țigări are fratelui Cristi. Și riscă să-l ajungă din urmă Poliția de Frontieră

  7. blablabla Răspunde

    Propun să-l punem pe post de dirijare a traficului pe el. Că văd că se pricepe la asta. Dar ceva suc și ceva pizza de ce nu le aduce oamenilor de acolo ca la Petea acum niște ani? Numai blablabla steril de el.

  8. vadimT Răspunde

    dn-ul supozitor! ai fost si in vama?
    in schengen ai fost? urca pretul la benzina, in spital e haos. Drogatii umbla pe strazi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.