Ultima actualizare: azi, 18:35

Locale

Campanie umanitară. Ghiozdane și rechizite pentru copilașii din medii defavorizate

Asociația Eliezer a lansat campania ,,Ajută-mă să-mi fac ghiozdanul”, prin care se strâng ghiozdane și rechizite pentru copilașii din medii defavorizate din județul Satu Mare. Astfel, potrivit asociației, la finalul campaniei nu mai puțin de 115 copii din localități ale județului Satu Mare vor putea să meargă la școală cu un ghiozdan nou și un set de rechizite.

Campania ,,Ajută-mă să-mi fac ghiozdanul” se desfășoară în perioada 7 – 31 august, timp în care sătmărenii pot dona în conturile puse la dispoziție de Asociația Eliezer sau pot să doneze un ghiozdan complet sau parțial echipat pentru școală.

Redă, mai jos, detalii din cadrul campaniei, transmise de reprezentanții Asociației Eliezer:

Abandonul școlar este una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă țara noastră, fie că vorbim despre copii abandonați sau despre copii provenind din familii defavorizate. Nu e vina lor că au fost abandonați într-un centru de plasament sau că părinții lor nu au posibilități financiare sau folosesc banii pentru a cumpăra orice altceva, mai puțin lucruri pentru copii.

Noi, cei din Asociația Eliezer, știm asta și ne-am propus să contribuim la educarea copiilor oferindu-le o șansă în plus la un viitor promițător printr-un gest simplu, dar care înseamnă un start bun în noul an de școală : oferirea unui ghiozdan complet echipat pentru prima zi de școală!

Fiecare dintre noi poate ajuta un copil să meargă la școală, deci puteți să vă implicați în Campania „Ajută-mă să-mi fac ghiozdanul!”, în perioada 7 august – 31 august 2023, donând un ghiozdan complet sau parțial echipat sau făcând o donație în bani în unul dintre conturile noastre:

 – LEI RO84BACX0000002209161001;

 – EUR RO57BACX0000002209161002.

Pentru informații suplimentare, puteți suna la 0755.322.752 – Anton Varga, președinte Asociația Eliezer. 

 

Un comentariu

  1. UnUSR PLUS (căcat) Răspunde

    Foarte frumos…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.