Ultima actualizare: azi, 12:33

Locale

Conducerea PSD, la Zilele Oraşului Negreşti Oaş

Sâmbătă, 19 august 2023, în cadrul Festivalului ,,Zestrea Oașului” au avut loc o serie de activități tradiționale, specifice Țării Oașului, care au permis publicului să pătrundă în atmosfera inedită și primitoare a zonei. De asemenea, la deschidere a participat ministrul secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării, Monica Săsărman, dar și reprezentanți de seamă ai județului, precum președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, primarul orașului Negrești Oaș, Aurelia Fedorca, vicepreședinții Consiliului Județean, Lenuța Cornea și Oliviu Buzgău directorul de cancelarie al prefectului, Radu Iancu, viceprimarul Municipiului Satu Mare, Cristina Tămășan- Ilieș, primari din județ, consilieri județeni și locali.

Primarul Negrești Oaș, Aurelia Fedorca, își exprimă recunoștința față de susținerea primită din partea conducerii județului: ”Trebuie să ne aducem aminte de toți cei ce ne-au sprijinit și ne-au ajutat, de cei din Consiliul Județean, Consiliul Local, din Primărie, care ne-au susținut toate proiectele. Vreau în mod special să felicit Ministerul Dezvoltării, prin doamna secretar de stat, Monica Săsărman”.

Ministrul secretar de stat, Monica Săsărman, afirmă: ”Am avut ocazia să văd astăzi câteva dintre investițiile pe care această administrație locală a reușit să le finalizeze pentru comunitate. Această comunitate binecuvântată, prin grija doamnei primar, îi poate primi pe românii de pretutindeni cu toate cele necesare acasă”.

Președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, a susținut, de asemenea, un discurs: ”De-a lungul timpului am avut un parteneriat adevărat, corect, un parteneriat de suflet cu orașul Negrești, cu Consiliul Local Negrești. E adevărat, marile investiții le-am pornit împreună, am făcut-o din suflet. Sunt mândru de dumneavoastră, de toți cei care sunteți prezenți astăzi, de Consiliul Local, de consilierii județeni, de primarii cu care am lucrat“.

Acesta transmite și un mesaj de susținere din partea secretarului de stat al românilor de pretutindeni, Gheorghe Cârciu, care ”transmite toate gândurile bune și este alături de dumneavoastră în continuare”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.