Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

Femeie în comă după ce a fost lovită de trenul Satu Mare – București

O femeie se află în stare critică, după ce a fost lovită de trenul Satu Mare – București în localitatea bihoreană Vadu Crișului, informează ebihoreanul.ro.

Potrivit sursei citate, accidentul s-a produs duminică dimineață, în jurul orei 6.50, în proximitatea unei treceri la nivel cu calea ferată din localitatea Vadu Crișului.

„Polițiștii de la transporturi s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au identificat persoana ca fiind o femeie de 56 din localitatea bihoreană Vadu Crișului. Din investigațiile efectuate, au constatat că femeia ar fi fost accidentată de trenul care circula pe relația București – Satu Mare, în timp ce s-ar fi aflat în zona de siguranță a căii ferate”, informează Poliția Bihor.

Femeia a fost rănită foarte grav, astfel că a fost transportată la Unitatea de Primire a Urgențe din cadrul Spitalul Județean Clinic de Urgență.

„Pacienta este în stare foarte gravă, internată la Terapie Intensivă în comă profundă, cu traumatisme multiple. Este instabilă, cu risc vital”, au declarat, pentru Bihoreanul, surse de la UPU-SMURD.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.