Ultima actualizare: azi, 12:01

Naţionale

Alertă în România! Fetiță (12 ani) găsită moartă într-un parc. Avea semne de violență pe corp

Este alertă în România, în aceste momente, deoarece poliția caută un criminal. O fată de 12 ani a fost găsită moartă într-un parc din Mangalia, în această dimineață, potrivit Digi24.

Trupul fetei a fost descoperit la ora 5.30 în parc. Polițiștii fac cercetări la fața locului. S-a constatat că pe trup fata avea semne de violență, iar anchetatorii iau în calcul o agresiune sexuală. Criminaliștii caută indicii pentru a stabili cum s-a produs tragedia. În anchetă este folosit și un câine de urmă, potrivit aceleași surse.

Știre în curs de actualizare….

2 comentarii

  1. brekingnius Răspunde

    Tot mai sper că odată și odată vă veți lăsa de vânatul ăsta prostesc de senzațional dar voi nu și nu. Avea 18 ani și făcea prostii pe litoral la Saturn. Voi ce câștigați de acolo când singur dovediți că sunteți o fițuică???? Nu ar strica puțin mai multă deontologie în practicarea meseriei că deocamdată singurul lucru ce am observat este că la știrile false (știți voi alea pe post de reclamă) nu se poate comenta și atât.
    https://www.stiripesurse.ro/ea-este-alina-fata-ucisa-de-cea-mai-buna-prietena-a-ei-pe-litoral-a-lasat-o-sub-o-banca-motivul-crimei-infioratoare_3019923.html

  2. Gory Răspunde

    Era de 18 da ce mai conteaza ptr voi șase ani .Oricum sunteti singurii din România care au dat aceasta informatie.Felicitari !Si chiar nu va e rusine si nu modificați materialul eronat ,acum cand toată țara a aflat si cine îi criminalul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.