Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

FOTO. Accident grav între Botiz și Ciuperceni. Impact violent, trafic blocat

ACTUALIZARE. Accident rutier, produs pe raza localității Ciuperceni, în care au fost implicate două autoutilitare și un autoturism. La fața locului au intervenit 17 cadre militare cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială cu modul de  descarcerare, un echipaj de prim ajutor și unul de terapie intensiv mobilă

În sprijinul acestora au acționat și două ambulanțe aparținând SAJ Satu Mare. În urma impactului au rezultat șase victime, dintre care doi minori, conștiente și cooperante, care au fost evaluate de către echipajele medicale aflate la locul solicitării, ulterior fiind transportate la Unitatea de Primire Urgențe Satu Mare.

Echipajele militare intervin pentru sablarea carosabilului și măsurile de prevenire și stingere a incendiilor.

Accident grav între Botiz și Ciuperceni. Trei mașini au intrat în coliziune, marți după-masa, iar traficul în zonă a fost oprit.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 19 Satu Mare – Sighetu Marmației, între localitățile Botiz și Ciuperceni, județul Satu Mare, s-a produs un accident rutier în care sunt implicate trei autovehicule, soldat cu rănirea a două persoane, ce sunt evaluate medical.

Traficul rutier este oprit și se estimează reluarea normală a circulației în 30 de minute.

Un comentariu

  1. Nha Răspunde

    Care intre Botiz si Ciuperceni? Pozele sunt din careva din localitati, nu dintre ele. Oare ce viteza o fi avut berbecu’, dar permis?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.