Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

FOTO. Explozie puternică pe litoral! Sătmăreni, la fața locului. Autoritățile, în alertă!

O explozie puternică a avut loc în zona digului din fața unui hotel din Costinești, luni dimineața, în jurul orei 9.00. Un cuplu sătmărean aflat în vacanță a fost la fața locului atunci când a avut loc incidentul.

Cuplul din municipiul Satu Mare a precizat pentru PortalSM că explozia a fost extrem de puternică.

„Când a avut loc explozia ne îndreptam către plajă. Sunetul a fost foarte puternic, ne-a distorsionat auzul pentru o perioadă de timp. Ne-am speriat foarte tare, în primă fază ne-am dus cu gândul la problemele de Ucraina. Au venit autoritățile de urgență aici, iar apoi am înțeles că a fost vorba despre altceva. Încă nu știm exact ce a fost, dar ne este teamă, deocamdată, să mai mergem la plajă. Suntem în vacanță aici, va trebui să ne reorganizăm zilele acestea”, a declarat cuplul sătmărean pentru PortalSM.

Purtătorul de cuvânt al ISU Constanța a precizat că nu sunt victime, dar cauza exploziei nu este încă exact cunoscută. Se suspectează faptul că o mină aflată în derivă s-a lovit de dig și a explodat, dar deocamdată aceasta este o ipoteză.

Garda de Coastă anunță că a trimis o echipă de scafandri specializați în distrugerea explozibililor, dar marea este agitată iar misiunea este una dificilă.

Accesul turiștilor pe plaja respectivă va fi restricționat.

 

2 comentarii

  1. Norick Răspunde

    A fost destinata lui mutulica că prea tine cu mafia ucraineana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.