Ultima actualizare: azi, 14:00

Locale

FOTO. Gunoaie aruncate pe spațiul public! Poliția Locală a publicat imaginile cu vinovații

Polițiștii locali din orașul Tășnad au anunțat că au început să monitorizeze atent zonele în care nu se respectă modalitățile corecte de depozitare a deșeurilor. Aceste operațiuni de monitorizare sunt efectuate fie prin patrulare, fie prin utilizarea sistemului de supraveghere video al orașului Tășnad. Acest demers are ca scop nu doar menținerea curățeniei și igienei în oraș, ci și identificarea și sancționarea celor care nu respectă prevederile legale în acest domeniu.

Polițiștii au publicat imagini cu persoane care aruncă gunoaiele altundeva decât în locurile special amenajate, dorind, astfel, să tragă un semnal de alarmă.

„Politia Locala Tasnad reaminteste cetatenilor orasului, faptul că deșeurile trebuie depozitate în locurile special amenajate în funcție de fiecare categorie de utilizatori. Pentru protejarea mediului înconjurător și a sănătății populației, polițiștii locali monitorizeaza zonele unde nu sunt respectate modul de depozitare a deseurilor, prin patrulare sau vizionarea zonelor cu ajutorul sistemului de supraveghere video al orasului Tasnad. La cererea operatorului de servicii publice de salubrizare, SC Salgardenprest SRL Tasnad, politistii locali au intensificat verificarile in ultima perioada, in special la punctul de colectare din cartierul Zorilor, unde zilnic o parte din deseuri erau depozitate de anumite persoane in alte locuri decat cele anume desemnate pentru fiecare categorie de utilizatori. Politia Locala Tasnad a identificat aceste persoane si doreste prin acest comunicat sa descurajeze depozitarile de acest fel si la respectarea prevederilor legale in vigoare”, transmite Poliția Locală Tășnad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.